top of page
[2024] Sparkle & Shine by Stella magica.jpg

"All that we are is the result of what we have thought. What we think, we become." - Buddha

Welkom bij het "Sparkle & Shine" programma van Stella Magica, een betoverende reis terug naar jezelf. Voor vrouwen die verlangen naar diepe hartsverbinding en klaar zijn om te schitteren. Samen ontdekken we jouw innerlijke sprankel, brengen we je stralende essentie naar voren en begeleid ik je bij elke stap van jouw groeipad.

 

Dit programma is jouw uitnodiging om te bloeien, te stralen en te schijnen als nooit tevoren. Durf jij de sprankeling van je eigen wezen te omarmen en te laten stralen? Kom, laat ons samen het vuur in jou ontsteken en de wereld betoveren met jouw unieke schittering.

Sparkle & Shine

Stel je voor... vier maanden, vier maanden van toegewijde aandacht aan jouw groei, jouw transformatie.

Het "Sparkle & Shine" programma van Stella Magica is geen gewoon programma; het is een reis van diepgaande transformatie, een reis terug naar jezelf.

In deze vier maanden zul je niet alleen leren om je hart weer te openen voor jezelf, maar je zult ook de kracht ontdekken om te bloeien en te stralen in alle aspecten van je leven. Het is een tijd van ontwaken, waarin je de innerlijke magie diep van binnen voelt ontwaken en jezelf opnieuw ziet als de stralende, krachtige vrouw die je werkelijk bent.

 

Dit programma is jouw kans om alle delen van jezelf te omarmen - de schitterende hoogtes en de diepe dalen - en ze te transformeren in bronnen van kracht en inspiratie. Gedurende vier maanden zul je worden begeleid door Vanessa Lauwers en ondergedompeld worden in een ondersteunende community van gelijkgestemde vrouwen die dezelfde reis maken.

Het "Sparkle & Shine" programma is een belofte aan jezelf om de volgende stap te zetten op je pad van groei en zelfontdekking. Durf jezelf toe te staan te schijnen als nooit tevoren. Durf jezelf toe te staan te stralen. Het is tijd om terug te keren naar jezelf, om te schitteren en te stralen als de prachtige ster die je bent.

De weg die je zult volgen

Gedurende vier maan-den zullen we samen komen in een kleine & veilige groep, niet alleen om te leren, maar ook om te ervaren en te groeien. Elke maand zullen we live samenkomen op een zon-dag. Elke maand staat in het teken van een bepaald thema waar rond "gewerkt" en "geleefd" wordt.

 

In de online "Step Up to Shine" classes hebben we aandacht voor een aantal universele wetten die heel wat invloed op ons leven hebben. Ik help je graag deze wetten begrijpen en je laten ontdekken hoe deze wetten jouw leven een positieve wending kunnen geven. 

Daarnaast zullen we genieten van vier online "Miracle Morning" talks, die één keer per maand op zondagochten doorgaan. Deze zullen je inspireren en motiveren om je week vol energie en positiviteit te beginnen. 

En om je voortgang bij te houden en te reflecteren op je reis, ontvang je een belevingsboek, speciaal ontworpen om je te begeleiden bij elke stap van je transformatie. Hierin vind je ruimte voor notities, reflecties en inspiratie, zodat je elke dag verbonden blijft met jezelf en je doelen.

Dit programma is niet alleen een kans om te leren en te groeien, maar ook een kans om echt te ervaren wat het betekent om te schitteren en te stralen in je leven.

 

Ben je klaar om de volgende stap te zetten op je pad van zelfontdekking? Kom erbij en laat mij je begeleiden op deze prachtige reis naar jezelf.

Wat je mag verwachten

Maand 1
Jouw sprankel

In de eerste maand van het "Sparkle & Shine" programma staat alles in het teken van jouw innerlijke sprankel. We duiken in het concept van jouw unieke frequentie, verbonden met de universele wetten van energie en vibratie. Ontdek hoe deze frequentie invloed heeft op jouw manifestatiekracht en jouw leven in al zijn facetten.

We onderzoeken verder hoe je jouw innerlijke sprankel kunt versterken en uitstralen naar de wereld om je heen. Met praktische oefeningen en inzichten zul je leren hoe je jouw vibratie kunt verhogen en jezelf kunt afstemmen op de overvloed die het universum te bieden heeft.

Met het belevingsboek zul je de mogelijkheid hebben om je eigen frequentie te verkennen en te versterken. Je zult ruimte hebben om te reflecteren op je eigen gedachten, gevoelens en ervaringen, en om bewust te kiezen voor een leven dat resoneert met jouw diepste verlangens en passies. Dus laat jouw sprankel schijnen en ontdek de kracht van jouw eigen frequentie om jouw dromen te manifesteren en een leven te creëren dat vervuld is van vreugde, overvloed en magie.

Maand 2
Breinkooi

In de tweede maand van het "Sparkle & Shine" programma zullen we ons richten op de universele wet van de minste weerstand en hoe onze gedachten ons kunnen gevangen houden in onze eigen breinkooi.

We gaan aan de slag rond het concept van weerstand en hoe het ons tegenhoudt om te groeien en te bloeien. We zullen onderzoeken hoe onze gedachten en overtuigingen ons kunnen beperken en hoe we kunnen leren om deze los te laten en te openen voor nieuwe mogelijkheden.

We bespreken hoe we de kracht van acceptatie en loslaten kunnen gebruiken om meer flow en gemak in ons leven te creëren. Ik deel praktische tools om onze weerstand te verminderen en ons open te stellen voor de stroom van het leven.

Met het belevingsboek zul je de gelegenheid hebben om je eigen gedachtenpatronen te onderzoeken en te transformeren. Je zult ruimte hebben om bewust te kiezen voor gedachten die je ondersteunen en empoweren, en om los te laten wat je niet langer dient.

Dus laat los en laat de stroom van het leven door je heen stromen. Ontdek hoe je kunt leven vanuit een staat van overgave en vertrouwen, en hoe je jezelf kunt bevrijden uit de kooi van je eigen gedachten. Het is tijd om te bloeien en te stralen in alle pracht van wie je werkelijk bent.

Maand 3
Jouw innerlijke krachtbron

In de derde maand van het "Sparkle & Shine" programma staat de universele wet van intentie centraal. We zullen ons richten op jouw innerlijke krachtbron, die ervoor zorgt dat je effectief kunt manifesteren wat je verlangt.

Je ontdekt hoe het concept van intentie jouw realiteit vormgeeft. We onderzoeken hoe je jouw intenties kunt versterken en helder kunt stellen, zodat je kunt aantrekken wat je werkelijk verlangt in je leven.

Met het belevingsboek heb je de gelegenheid om jouw intenties vast te leggen en te verankeren. Je zult ruimte hebben om te reflecteren op jouw diepste verlangens en doelen, en om stappen te zetten om ze te manifesteren in je leven.

Dus stem je af op de kracht van jouw intentie en zie hoe je leven zich ontvouwt in lijn met jouw diepste wensen en dromen. Het is tijd om bewust te creëren en jouw pad van groei en vervulling te omarmen met volle overgave.

Maand 4
Karma's reflectie

In de vierde en laatste maand van het "Sparkle & Shine" programma gaan we in op de universele wet van karma: oorzaak en gevolg. We reflecteren op onze acties en keuzes, en de impact ervan op ons leven en de wereld om ons heen. Tijdens onze live dag zullen we een betoverende cacao ceremonie houden, waarbij we ons verbinden met het hart en ons openstellen voor diepgaande inzichten en heling. Door deze ceremonie zullen we bewustzijn brengen naar onze intenties en de energie die we in de wereld brengen

.

Daarnaast zullen we vooruit kijken naar het nieuwe jaar dat eraan zit te komen. We zullen onze lessen van het verleden integreren en onze visie en doelen voor de toekomst verhelderen. Met een gevoel van dankbaarheid en empowerment zullen we ons voorbereiden om het nieuwe jaar tegemoet te treden met moed en vastberadenheid.

Met het belevingsboek zul je de gelegenheid hebben om te reflecteren op de lessen die je hebt geleerd en de groei die je hebt doorgemaakt gedurende het programma. Je zult ruimte hebben om je intenties voor het nieuwe jaar vast te leggen en te verankeren, en om je voor te bereiden op een leven vol vervulling en betekenis.

Dus laat ons samen de cyclus van karma omarmen, wetende dat elke keuze en actie die we maken een impact heeft op ons leven en de wereld om ons heen. Laten we bewust kiezen voor liefde, compassie en groei, en zo een leven van betekenis en vreugde creëren.

JE ONTVANGT

  • 4 live groepsdagen: Deze dagen gaan door in Tremelo.

  • 4 u persoonlijke begeleiding door Vanessa Lauwers: elke deelnemer kan Vanessa voor haarzelf 'reserveren'. De data worden in overleg bepaald. Ik kijk en denk graag met je mee tijdens deze dagen over jou en je bedrijf/praktijk/job, welke acties je wilt gaan ondernemen, wat er daarvoor nodig is enz.

  • 4 online Step-up-to-shine classes: via Zoom werken we rond het thema van de maand. 

  • 4 online Sunday Morning talks: met een heerlijk tasje thee of koffie in de hand overlopen we hoe het met je gaat, wat gaat er goed, waar heb je nog nood aan, welk succes wil je met ons delen enz.

  • Belevingsboek: een magisch belevingsboek voor jou met (extra) toelichting over de thema's, opdrachten en zo veel meer.

  • Toegang tot onze besloten Whatsapp groep waar je kan verbinden met de andere deelneemsters.

  • Online Awakening: we maken kennis met elkaar en zetten een intentie voor de komende reis.
     

DATA

Live ZON-dagen: 

22/09/2024

20/10/2024

17/11/2024

15/12/2024

Step-up-to-shine classes 

09/09/2024 Online Awakening

12/09/2024

10/10/2024

07/11/2024

05/12/2024

Sunday morning talks

29/09/2024

27/10/2024

24/11/2024

29/12/2024

WIE?

Voel je welkom... als je een stralende vrouw bent die op zoek is naar innerlijke groei en empowerment.

JOUW GESCHENK AAN JEZELF

bedraagt 1.444€.

Dit is inclusief BTW, alle materialen. Tijdens de live dagen breng je zelf je lunch mee.

Je kan er ook voor kiezen om 4x een bedrag van 375€ te investeren.

[2024] Sparkle & Shine by Stella magica (1).jpg
Vanessa Lauwers gekke profielfoto

Vanessa Lauwers

Jouw reisgids

Vanessa Lauwers, een reisgids op het pad van zelfontdekking en spirituele groei, put uit haar eigen levenservaring, doorleefde worstelingen en persoonlijke transformatie om anderen te begeleiden op hun reis naar innerlijke kracht.

 

Met ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen en het helpen van hen om hun volledige potentieel te bereiken, omarmt ze haar roeping om vooral vrouwen te ondersteunen om te leven vanuit hun intuïtie in plaats vanuit het hoofd. Haar boodschap is eenvoudig maar krachtig: keer terug naar jezelf.

 

Met het motto "practice what you preach" leidt Vanessa met een voorbeeld van authentieke groei en blijft ze zelf ook op haar pad van ontwikkeling, om te blijven groeien en stralen in dit leven.

bottom of page