Het Zonnekind Huis

Wees welkom!

Vanaf 1/01/2022 neemt 't Zonnekind haar intrek in dit warme huis in Tremelo.

Voor het kind of tiener is het belangrijk dat hij of zij zich veilig in het Zonnekindhuis kan voelen. Het is onze bedoeling om een echt Thuisgevoel te creëren. De coachruimtes zijn op maat van de kinderen/jongeren ingericht en in de leefruimte worden heel wat superleuke workshops georganiseerd tijdens vakanties. 

Het Zonnekindhuis is  strategisch en centraal gelegen en bevindt zich vlakbij een kruispunt dat alle omliggende steden (o.a. Aarschot - Leuven - Mechelen- ), gemeenten (o.a. Tremelo -Haacht - Begijnendijk- Heist-op-den-Berg - Rotselaar -Tielt-winge ,...) en autostrade opritten (E314 HASSELT - LEUVEN - BRUSSEL ) zeer vlot kan bereiken.

zkhuis 14.jpg

Als je hier vertrekt met een twinkeling in je ogen, is onze missie geslaagd.

Coaching

Er zijn maar liefst 5 coach ruimtes waar onze ervaren en gedreven coaches aan de slag gaan met je zoon/dochter of met jou.

Vanaf 2022 kunnen namelijk ook volwassenen (de mama's en de papa's, leerkrachten enz) terecht bij 't Zonnekind voor life en burn out coaching.

Bij 't Zonnekind kunnen kinderen en jongeren (tussen 6 en 18 jaar) terecht voor begeleiding rond faalangst, hoogsensitiviteit, autisme, zelfvertrouwen, assertiviteit enz. Meer hierover lees je op deze pagina.

De coachruimtes zijn helemaal op kind/tiener formaat ingericht. We willen dat kinderen en jongeren zich hier thuis voelen. En als we eerlijk zijn, ons innerlijk kind, vind dit ook gewoon heel erg leuk.

Foto team boom.jpg

Opleidingen

Bij 't Zonnekind kun je als (onderwijs) professional opleidingen volgen die erkend werden door de Vlaamse Overheid d.m.v. toekenning van de KMO-Portefeuille.

Opleidingen die je kunt volgen:

* Faalangst Coach Training (BE + NL)

* Kindercoach opleiding

* Hoogsensitiviteit bij kinderen (najaar 2022)

* Trauma bij kinderen (komt er aan)

* Workshop Schatgravers

De opleidingsdagen gaan in het Zonnekind huis door. Er is ruime parkeerplaats voor de deur.

Tijdens de opleidinsdagen verwennen wij je graag met een lichte lunch en overheerlijk dessert. ​

afbeeldingen voor website.jpg