top of page

Uit je hoofd, in je lijf voor kinderen

Prijs

€80

Datum:

Wed Sep 13 2023 12:30:00 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Wat we gaan doen tijdens deze workshop

Komt je kind graag mee lekker spelen, zingen, bewegen en mediteren?Balans vinden tussen zichzelf en de drukke omringende wereld, tussen inspanning en ontspanning?


Het dagelijkse leven zit vol van moetjes, van ouders, van school, allemaal verwachtingen rondom ons.Overal prikkels die ons hoofd doen tollen, en die we moeten kanaliseren tot wat echt nodig is…We oefenen mogelijkheden om rust in ons lichaam en ons hoofd te brengen.

Ik ben blij dat ik hen met yoga, al is het een ministukje, meer bewust kan maken van hun eigenheid. Dat ze de verbinding met zichzelf kunnen behouden en zo beter vanbinnen kunnen voelen wat hen gelukkig maakt.


PRAKTISCH


We komen 4 keer samen, op woensdagen 13/09, 27/09, 11/10, 25/10,telkens van 14u30 tot 16u00. 


Kinderen uit de lagere school kinderen zijn welkom om deel te nemen.


Prijs voor de volledige reeks: 80 euro inclusief water, tussendoortje en eventuele benodigde creamaterialen. Knutselwerkjes worden mee naar huis genomen. Je schrijft je kind in voor de 4delige reeks.

 


Jouw begeleider

Sinta Vandromme

Ik ben Sinta.

Ik geef 22 jaar les in het basisonderwijs in Vilvoorde. , waar een rijkdom aan verschillende culturen, talen, sociale achtergronden aanwezig is. Ik werk graag aan het creatief omgaan met kinderen van allerlei sociale lagen, elk met hun eigen uitdagingen zodat elk kind zich gehoord en gezien voelt om in een veilige omgeving het beste uit zichzelf te kunnen halen en ook zichzelf te kunnen zijn en blijven. Dat is mijn missie.Ik geniet ervan om ‘het kind’ in mezelf naar boven te laten komen. Dan voel ik me vrij, los van alle beslommeringen en verantwoordelijkheden van het dagelijkse leven.
En dat doe ik ook graag met anderen. Het pure kind laten “zijn”.
Ik ben mama van Raf (27), Fiona (24) en Hannah (21).
Sinds een 12-tal jaar ben ik me gaan verdiepen in Mindfulness en yoga.
Mindfulness en yoga beleven, geeft me een goed gevoel. Het brengt me rust en maakt me gelukkig. Het brengt inzicht in mezelf. En ik zie het als een uitdaging en voorrecht om dit ook aan kinderen, jongvolwassenen te laten beleven en ervaren. Beweging, ademhalingstechnieken, relaxatie en meditatie hebben zo elk hun positieve bijdrage aan ons dagelijks leven.
Ik heb een opleiding tot talentenbouwer gevolgd.
Ik sluit binnenkort de opleiding “Kind-en jongerencoaching” af in ‘t Zonnekind. 😊
In 2017 heb ik de intensieve training ‘Kinderyoga’ gevolgd bij Helen Purperhart.
De opleiding “Viniyoga” heb ik in 2022 afgerond. Blij met de titel van “Yogācārya” erkend door de Yogafederatie.
Ik hou van ronddwalen in de bossen en velden, lekker werelds koken en eten, dansen, lezen, bewegen… Ik bouw graag bewust momenten in van niet-doen, maar “zijn”.

Sinta Vandromme

Praktisch

* voor kinderen van het 1e t/m 4e leerjaar

* Prijs is alles inbegrepen zoals water, tussendoortje en creatmaterialen

* de knutselwerkjes worden mee naar huis genomen

* kinderen kunnen tot max.10 minuten voor en na de workshop worden afgezet en opgehaald. We rekenen op het naleven van deze afspraken.

bottom of page