faalangst.jpg

Faalangst bij kinderen

Gratis webinar voor ouders en (onderwijs) professionals die willen ontdekken wat faalangst is, hoe je het herkent en vooral hoe je kinderen met faalangst kunt ondersteunen. Faalangst coach, ervaringsdeskundige en zaakvoerder van 't Zonnekind Vanessa Lauwers geeft je in dit webinar gouden tips om met faalangst aan de slag te gaan.

pexels-karolina-grabowska-4207892.jpg
Autpmated_Executieve functies.jpg

Executieve functies in de klas

Gratis webinar voor onderwijsprofessionals die willen proeven hoe inzetten op executieve functies in de klas een meerwaarde kan zijn voor zowel leerling als leerkracht.

 Vanessa Lauwers geeft je in dit webinar gouden tips om met executieve functies aan de slag te gaan.

pexels-karolina-grabowska-4207892.jpg
Nieuwe opleiding (1).png

Autisme bij kinderen

Gratis webinar voor ouders en (onderwijs) professionals die willen ontdekken wat autisme is en hoe jij kinderen met autisme beter kunt begrijpen. Katrien Vrancken, auti en adhde coach van 't Zonnekind geeft je concrete tips om meteen mee aan de slag te gaan.

pexels-karolina-grabowska-4207892.jpg
Begeleiden van hoogsensitieve kinderen.jpg

Hoogsensitiviteit bij kinderen - vanaf mei 2022

Gratis webinar voor ouders en (onderwijs) professionals die willen ontdekken wat hoogsensitiviteit is, hoe je het herkent en vooral hoe je kinderen die hoogsensitief zijn kunt ondersteunen. HSP coach & ervaringsdeskundige Vanessa Lauwers geeft je in dit webinar gouden tips om met hoogsensitiviteit aan de slag te gaan.

pexels-karolina-grabowska-4207892.jpg