You rock Girl - 2 daagse zomerworkshop

Twijfelt je dochter aan zichzelf?
Vraagt ze zich soms af of ze wel in groep (bv klas) thuishoort?
Is ze wel goed genoeg?
Twijfelt ze aan zichzelf omdat ze naar het middelbaar moet?
Durft ze soms echt niet?
En dit terwij jij weet hoeveel potentieel er in haar schuilt?

Tijdens deze 2 daagse workshop gaan in we kleine groep (hoogsensitieve) meiden samen ontdekken, delen, helen en groeien.

Wat ons samenbrengt is het zoeken naar de kracht in onszelf. En met kracht bedoel ik niet fysieke kracht (of 'sterk zijn') maar een manier vinden om écht je gevoelens naar buiten te laten, om écht te durven zeggen wat je denkt. Op je eigen manier, niet als een kopie van iemand anders.

Door gebruik te maken van creatieve processen (muziek, schilderen, dansen, klei, schrijven ...) gaan we de uitdaging aan.

Natuurlijk mag onze fantasie niet ontbreken: we halen onze eigen magie naar boven. Het gaat er niet over of iets "goed genoeg" is of het wel "mooi" is. Het gaat er voornamelijk over dat je dochter een eigen manier vindt om zichzelf te laten zien.

Er is ook tijd voor ontspanning aan de hand van relaxatie-oefeningen.

Ik wil bereiken dat je dochter tijdens deze 2 dagen een start kan maken van zich te verbinden met haar echte zelf, haar hart zodat ze in het leven kan stralen.

Schijnt de zon? Dan werken we buiten, in de natuur. In het geweldige gezelschap van Grim en Nala, de knuffelhonden van dienst.

Deze 2-daagse workshop is voor jonge dames tussen 12 en 17 jaar die graag wat sterker in hun schoenen willen staan en die verbinding zoeken met zichzelf en de wereld.

DATA

3 en 4 augustus 2020 

INSCHRIJVEN

Inschrijven doe je via deze link (registratieformulier). Je inschrijving is pas voltooid als we de betaling ontvangen hebben.

Prijs: 90 euro voor de workshop. Inclusief btw en creamaterialen.

Workshop gaat door bij 3 inschrijvingen.

Zelf mee te brengen: lunchpakket, drank, tussendoortje, handdoek, kleren die vuil mogen worden.

De workshop start om 9 uur en eindigt om 16u30.

Afzetten 's morgens kan vanaf 8u45, ophalen tot 17u. Jullie ontvangen later nog exacte instructies (ifv COVID19 maatregelen).

Locatie: Maria Coolstraat 76 - 2223 Schriek (Heist op den berg)

Ik ga er vanuit dat we een PRACHTIGE zomer gaan hebben zodat alle workshops buiten kunnen plaats vinden.

De 2 honden Grim en  Nala zullen ook van de partij zijn. Gelieve mij te verwittigen als je kind eerst even wat hondengewenning nodig heeft. 't zijn 2 schatten hoor maar ik vind het belangrijk dat ik de kinderen eerst aanleer wat mag en niet mag bij de dieren.