Geef toe, soms is het als ouder niet altijd gemakkelijk om kalm te blijven als je kind niet 'luistert'. Dit webinar geeft je inzichten waarom een kind zich gedraagt zoals het doet en wat jouw invloed op zijn gedrag is. Je krijgt praktisch tips die je meteen kan inzetten om er voor te zorgen dat je kind beter luistert en jij minder gefrustreerd bent.

Hoe kinderen naar je luisteren

Straffen of belonen? Wat als ik je zeg dat geen van beiden eigenlijk nodig is? Tijdens dit webinar geef ik je graag nieuwe inzichten en 'alternatieven' waarom straffen echt niet nodig is. Ik leg je ook uit waarom straffen een negatieve impact heeft op je relatie met je kind. Ben je het beu om de straffende ouder te zijn en pak je het liever anders aan vanaf nu?

Waarom straffen niet werkt

In dit webinar geef ik je inzicht in de emoties die onze kinderen ervaren en op welke manier die hun gedrag gaan beïnvloeden. Ik licht ook toe wat jouw invloed is op de emoties (en dus ook gedrag) van je kind. Je krijgt praktische tips om mogelijks anders omg te gaan met de moeilijke emoties van je kind (boosheid, verdriet enz). 

Grote emoties bij kleine kinderen

WHAT PEOPLE SAY

Mama I, na webinar 'Hoe kinderen naar je luisteren'

Zeer interessant. Bedankt! We kunnen even goed nadenken over onszelf en hoe we het anders kunnen doen. Bedankt voor de klare kijk.

Mama E, na webinar 'Hoe kinderen naar je luisteren'

Bedankt. Het was aangenaam. Het was de eerste keer dat ik zoiets online volg.