top of page

Wil jij je verdiepen en zo kinderen nog beter begrijpen?
Dan is de online cursus over
"Executieve Functies in de klas" écht iets voor jou.

Speciaal voor jou omdat jij deze mini-cursus hebt bekeken heb ik een mooie actie en kan je voor een hele lage prijs de online cursus rond Executieve Functies aankopen.

 

In de tweede video van de mini-cursus haalde ik reeds 2 belangrijke executieve functies aan: inhibitie en flexibiliteit. Gezien er meer executieve functies zijn heb ik een online cursus ontwikkeld waarin we samen 8 executieve functies gaan ontdekken. Nadat je deze cursus hebt gevolgd begrijp je beter waarom een kind iets doet of net niet doet. Simpelweg omdat hij of zij het nog niet kan en tijd en ruimte nodig heeft om te groeien. Want zelfs al heeft een kind de leeftijd, dan kan het zijn dat een kind een “achterstand” heeft op de ontwikkeling van de executieve functies door bijvoorbeeld trauma of context waarin het kind opgroeit. Hierover vertel ik je meer binnen de online cursus ‘Executieve functies in de klas’.

Wat mag je onder meer verwachten van deze cursus?

     * inzicht in 8 verschillende executieve functies

     * hoe je deze executieve functies bij kinderen kunt helpen ontwikkelen & versterken

     * je leert hoe je je klas EF vriendelijk kunt maken aan de hand van praktische tools die ik je aanreik

     * printables om af te drukken en in je klaspraktijk te gebruiken

Inhoud van de online cursus 'Executieve functies in de klas'

Module 1: Verkenningsfase: wat zijn ef, welke ef's zijn er, hoe ontwikkelen de ef's zich, welke impact heeft opvoeding en trauma op de ontwikkelen van de executieve functies?

Module 2= Soorten executieve functies: inhibitie, flexibiliteit, werkgeheugen, emotieregulatie, taakinitiatie, planning en organisatie, metacognitie

Module 3= Belang van het stimuleren van de ontwikkeling van de executieve functies

Module 4= Kinderen met zwakke(re) executieve functies

Module 5= Executieve functies in de klas: hoe een EF vriendelijke klas bekomen, inzetten op executieve functies.

Opbouw van de cursus

Deze cursus bevat ongeveer 2 uur aan lesmateriaal in de vorm van video’s. Je kunt deze bekijken wanneer je maar wilt dus als je een keertje ’s nachts niet kunt slapen of net als ik een vroege vogel bent dan staat het gewoon voor je klaar.

Het is een laagdrempelige manier van bijscholing want je wilt als onderwijsprofessional graag up to date blijven. Dit zeker wanneer je tegen dit soort problematieken in de klas aanloopt. Je vindt in de cursus direct kennis en handvaten om hiermee aan de slag te gaan en kinderen beter te begrijpen en te begeleiden.

Prijs van de cursus

Normaal gezien betaal je voor deze cursus 87€. Omdat jij deze videoreeks hebt bekeken bied ik jou deze aan voor slechts 47€! Dat is 40€ korting. Waarom geef ik je deze korting? Omdat ik vind dat elke onderwijsprofessional deze kennis in huis moet hebben. Ik ben me zeer bewust van het kleine budget dat vaak door scholen beschikbaar wordt gesteld of dat je het zelf moet financieren.

Wil je gebruik maken van deze tijdelijke speciale actie, klik dan op de knop hieronder en je ontvangt na aankoop meteen lifetime toegang tot deze cursus. Volg het op je eigen tempo, op gelijk welk moment dat het voor jou uitkomt. Voel je welkom om toe te treden tot de Zonnekind Academy, zodat we samen er voor zorgen dat kinderen kunnen stralen.

Wat een cursist over deze cursus zegt...

"Veel praktische tips, de theorie, hoe we het in de klas kunnen toepassen. Maar ook de theoretische achtergrond, de spelletjes die je kan gebruiken. Er worden tips en tricks gegeven, de spelletjes, ... alles wordt direct heel concreet. Het is een mooie mix van concreet en theorie. Het was een zeer interessante, leerrijke cursus. Er worden heel veel praktische tips gegeven, die je echt direct kan toepassen tijdens de lessen/in de klas. De spelletjes die worden aangereikt om de EF te trainen komen ook zeker van toepassing." - Sophie Haemels, Leerkracht BuSo

bottom of page