Ons Team

target.png

Missie van 't Zonnekind

Ieder kind heeft het recht om uniek te zijn. 't Zonnekind is er om kinderen en hun omgeving te ondersteunen - in een veilig kader - en om zo voluit te groeien tot een uniek, integer en bijzonder mens. Op deze manier draagt 't Zonnekind bij aan een geestelijk gezonere maatschappij.

't Zonnekind helpt om kinderen en hun gezin terug met elkaar in communicatie te brengen, de hartsverbinding tussen ouder en kind terug te herstellen, en zo wederzijds begrip voor elkaar te laten ontstaan. 't Zonnekind benadert alle mensen, jong en oud, op een holistische wijze met respect voor ieders persoonlijkheid en mening.

Wij werken samen met

zitdazo.webp

Zitdazo vzw

Onze partner in het organiseren van laagdrempelige assertiviteitstrainingen voor kinderen en jongeren.

klein logo mechelen.webp

Stad Mechelen

Partner voor de Zomerscholen (i.s.m Zitdazo) en het Buddy Project

logo pure child.webp

Pure Child

Een informatief en opvoedkundig online magazine dat ouders en opvoerder handvatten biedt.

huiskind.jfif

Huis van het Kind

In een Huis van het Kind kunnen ouders en kinderen terecht voor alles rond opvoeden en opgroeien.

Licentiehouder van

logo schateiland.webp

Schateiland

Schateiland Expeditie is een bijna-losstaande methode om met deelnemers een eigen schateiland te ontwerpen. Voor kinderen is het uitnodigend om zichzelf creatief te uiten. In plaats van door alleen via praten zichzelf onder woorden te brengen. Op creatieve en speelse wijze komen we superveel te weten over de kinderen waarmee we werken.

Friend Resilience Programma

Erkend door de WHO.

Het vriendenprogramma is hét programma voor kinderen en jongeren om te werken aan een growth mindset, piekeren en angsten de baas te worden, spanningen aan te pakken, emotieregulatie te ontwikkelen en emotionele veerkracht op te bouwen.