top of page
pedagogische studiedag impressie.jpg

PEDAGOGISCHE STUDIEDAGEN

't Zonnekind is jouw ideale partner voor het vormgeven van boeiende en waardevolle pedagogische studiedagen. Bij ons staan de kinderen en jongeren centraal, en dat is wat onze benadering uniek maakt. Wij geloven dat het begrijpen en ondersteunen van de kinderen van vandaag de sleutel is tot succes in het onderwijs. Ons doel is om onderwijs-professionals te helpen deze connectie te leggen en hen te voorzien van praktische tools om dit te realiseren.

Bij ons geen standaardaanpak. Wij passen ons aan aan de specifieke verwachtingen en behoeften van jouw school. Of je nu andere thema's wilt verkennen of specifieke uitdagingen wilt aanpakken, wij zorgen ervoor dat de studiedag perfect aansluit bij jouw wensen.

Onze docenten zijn geen theoretici, maar echte professionals met een diepgaand begrip van de onderwijsomgeving. Velen van hen hebben zelf ervaring in het onderwijs, wat hen in staat stelt zich volledig in te leven in de realiteit van de klaslokalen. We leggen de nadruk op praktische toepassing, zodat wat je leert direct in de praktijk kan worden gebracht.

Bij onze pedagogische studiedagen draait alles om het begrijpen en ondersteunen van kinderen en jongeren, zodat zij de best mogelijke onderwijservaring kunnen krijgen.

 

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij jouw school kunnen helpen groeien en bloeien in het belang van de toekomstige generaties. Samen maken we het verschil in het onderwijs.

pedagogische studiedag faalangst.jpg

Onze populairste studiedag:
'Zet het faalangstmonster op dieet'

IMG_20231002_093034_006.jpg

Bereid je voor op een avontuurlijke reis naar Succesia, waar we samen het eigenwijze faalangstmonster onder de loep nemen en ontdekken hoe we het kunnen temmen of op dieet zetten. Onze meest gewilde studiedag is niet alleen inspirerend, maar ook interactief en praktisch.

 

Je stapt binnen in Succesia, een magisch land waar moed en magie samenkomen. Hier gaan we de diepten van faalangst verkennen en ontdekken hoe we het faalangstmonster kunnen aanpakken. Verwacht je aan diepgaande inzichten in faalangst en hoe het onze kinderen en jongeren beïnvloedt. Je ontdekt waarom dit monster zo krachtig kan zijn.

 

Je krijgt praktische tools aangereikt waarmee je als onderwijsprofessional meteen aan de slag kunt. Deze instrumenten zullen je helpen om kinderen en jongeren stap voor stap te begeleiden bij het overwinnen van hun faalangst.

 

Mis deze kans niet om het faalangstmonster op dieet te zetten en een nieuwe wereld van mogelijkheden te openen voor kinderen en jongeren met faalangst. Laten we samen de krachten bundelen en het faalangstmonster verslaan! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in Succesia.

Thema's voor een inspirerende pedagogische studiedag

Ontdek onze boeiende pedagogische studiedagen die onderwijsprofessionals inspireren en helpen het gedrag van kinderen en jongeren beter te begrijpen. Van het omgaan met faalangst tot het bevorderen van positieve interacties, onze diverse thema's bieden waardevolle inzichten. Leer effectieve strategieën om harmonie en groei te bevorderen in de levens van kinderen en jongeren. Hieronder vind je een (kort) overzicht van de thema's waarover wij héél graag praten. Staat jouw thema er niet tussen? Geef ons een seintje en we kijken of we samen kunnen werken.

Scholen vertrouwen op onze expertise en kennis op het gebied van de ontwikkeling van kinderen en de uitdagingen die zij kunnen ervaren. Samen werken we aan het verspreiden van bewustzijn en het bevorderen van positieve verandering in de manier waarop kinderen worden begrepen en ondersteund.

Onze professionele samenwerking met scholen stelt ons in staat om onze kennis te delen, van elkaar te leren en gezamenlijk te werken aan het verbeteren van de levens van kinderen. We waarderen de open uitwisseling van ideeën en de mogelijkheid om samen te groeien in ons begrip van kinderen en de best mogelijke ondersteuning die we hun kunnen bieden.

Als je geïnteresseerd bent in een samenwerking met ons, nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om onze expertise te delen en samen te werken aan een positieve impact op de ontwikkeling en het welzijn van kinderen.

pedagogische studiedag impressie.jpg
bottom of page