top of page
Banner sparkle and shine.jpg

Vind in 9 maanden jouw innerlijke sprankel en ervaar hoe jijzelf en je onderneming herboren worden.

Nog 3 dames kunnen met ons meevliegen

"You are probably overestimating whats going against you, and underestimating what is within you". - Brianna Wiest

Wat betekent een mentorship?

Het woord mentor betekent letterlijk raadgever en is terug te leiden tot de Griekse mythologie. In Homerus’ beroemde werk De Odyssee was ‘Mentor’ de raadgever en vertrouweling van Odysseus. Vandaag de dag wordt de term nog altijd gebruikt voor een persoon die zijn of haar ervaring en kennis inzet om een ander bij te staan. Dit door middel van persoonlijke ondersteuning of door te fungeren als rolmodel.

Ik zie het voor mezelf als een belangrijke rol die ik mag hebben om ondernemende vrouwen te mogen inspireren en hen de kans te geven te transformeren naar de beste versie van zichzelf.

Wist je dat we onze eigen grootste saboteur zijn?

Om maar meteen de deur mee in huis te vallen. Je hoort het waarschijnlijk niet graag maar het is wel waar. Ook wanneer je onderneming of (coach) praktijk niet draait zoals jij het wilt, heeft dat niet zo zeer met externe factoren te maken, ook al zijn die er mogelijks wel. Het klinkt misschien hard maar ga eens kijken naar de excuses die je aanvoert om niet te stralen: 'ik ben het niet waard', 'niemand gaat voor mijn diensten willen betalen', 'niemand zit op mij te wachten', 'goed zot om je kapot te gaan werken voor een habbekrats' enzovoorts. 

Geloof me, ik heb het ooit ook allemaal gedacht. Tot ik er uiteindelijk in slaagde om die beperkende overtuigingen te ontrafelen, te beseffen waarom ze er waren en hoe ze mij tegenhielden om mijn dromen waar te maken. Uiteindelijk heb ik de sprong gewaagd, in mijn geval om zelfstandig in hoofdberoep te worden (geen haar op mijn hoofd dat daar tot nog maar 10 jaar geleden aan dacht). Natuurlijk heb ik diep gezeten, willen opgeven, gevloekt en gehuild omdat mijn eigen perfectionisme mijn grootste valkuil was maar dat zag ik nog niet. Toch heb ik doorgebeten en doorgezet. Dit zowel als persoon als zaakvoerder. Want wat was het moeilijk om met een hart te coachen en een onderneming hard moeten runnen. Of dat dacht ik toch, dat beiden niet konden samengaan. Eerlijk gezegd, ik wou dat er toen iemand was die me had kunnen helpen of me de inzichten bezorgen die ik zo nodig had om te gaan beseffen dat je een succesvolle onderneming vanuit je hart kunt neerzetten. Uiteindelijk is die persoon op mijn pad gekomen in 2020 zijnde Femke Hertog. Mede dankzij haar heeft 't Zonnekind vleugels gekregen. Zij is de afgelopen jaren mijn mentor geweest.

Ik heb lang getwijfeld of ik een mentorship zou neerzetten... Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt om het toch te doen. Omdat ik voel dat er zoveel nood aan is. Het gaat hier niet om even wat business coaching. Ik wil je zoveel meer diepgang brengen. We gaan het uiteraard ook over je onderneming hebben tijdens dit mentorship maar ook over jou!

9 maanden lang loop ik met jou mee en een aantal andere gepassioneerde en bezielde onderneemsters.

Ik kijk soms met argusogen met je mee naar bepaalde domeinen in je leven en je onderneming. Sommige business coaches zullen het mij niet graag horen zeggen maar ik ben 't Zonnekind. We zijn onze onderneming, alleszins toch als we vanuit ons hart ondernemen. Evenwicht is altijd belangrijk, ik zal nooit iets anders beweren. Maar je kan maar tot evenwicht komen als je begint in te zien dat jij en je zaak één zijn. De struggle met work-life balance is vaak dat we iets trachten na te streven dat anderen ons willen opleggen. Want voor ieder van ons is dat evenwicht verschillend.

Tijdens dit mentorship gaan we het niet hebben over keiharde marketing strategieën of linkje-vinkje-kleurtje zoals Femke dat zegt maar wel over de essentie van hart-elijk ondernemen.

We gaan aan de slag met onder meer die innerlijke stemmen die je tegenhouden om daadwerkelijk jouw potentieel en dat van je onderneming te bereiken. De stemmetjes die er voor zorgen dat je niet ten volle straalt. Ik weet uit ervaring hoe het voelt om je sprankel te onderdrukken. Ik heb het namelijk zelf heel lang gedaan. Tot mijn lichaam aangaf dat het genoeg was met die maskerade. Uiteindelijk heb ik dan - in ogen van velen - mijn goed betaalde job in de opleidingswereld opgezegd om met volle commitment voor 't Zonnekind te kiezen. Tot op de dag van vandaag heb ik daar nog geen moment spijt van gehad. Integendeel, waarom heb ik dat niet sneller gedaan?!

Over de naam heb ik niet lang moeten nadenken. Het begint voor mij door je sprankel in jezelf heel duidelijk te krijgen en te voelen om te kunnen stralen. Zoonlief had me verkeerd verstaan en zei toen "sprinkel sprankel programma' wat op zich natuurlijk ook heel leuk klinkt.

Het Sparkle & Shine mentorship is voor mij de kers op de taart. Het brengt voor mij alles samen waar ik de afgelopen jaren aan werkte, uit leerde, viel op terug opstond. Mijn ruim 20 jarige expertise als coach, trainer en mentor breng ik mee in dit mentorship met maar één doel: om je niet alleen je sprankel (terug) te laten voelen maar ook om er naar te gaan leven! En dat is soms een hele uitdaging.

Het doel van dit mentorship is dus ook niet dat ik nu waanzinnige omzetcijfers ga beloven of een winstmarge waar je achterover van valt. Het enige dat ik je wel kan beloven is dat je dichter bij jezelf gaat komen. Wat ik je wel beloof is dat ik je zal  leren hoe jij je sprankel kunt volgen. De vorm waarin jij je sprankel naar buiten brengt, die keuze ligt bij jou. Het gaat mij dus helemaal niet om cijfertjes en statistieken. Het gaat niet om rijk worden wat niet wilt zeggen dat je als een kluizenaar moet leven om je levensdroom in de wereld te zetten. Uiteraard mag je financiële welvaart ervaren maar ook die begint in je hoofd. Voel jij jezelf het waard om geld voor je diensten te vragen? Het zou me zelfs niet verbazen dat je nu zwaar begint te ademen want oh oh geld! dat is toch echt wel een heel beladen woord. Je logica zegt dat het antwoord op de voorgaande vraag ja zou moeten zijn maar je voelt inwendig zo veel weerstand. Daar is dat stemmetje weer: je bent het niet waard of wie gaat er jou nu betalen. 

Zoals ik al zei, ik loop zij aan zij met je mee, maar gedurende de hele periode blijf jij ownership dragen voor jezelf en je bedrijf. Je gaat je niet achter mij of de andere deelneemsters verstoppen. Want oh ja, je gaat jezelf keihard tegenkomen. Ik nodig je dan ook uit om je hier voor open te stellen. Je gaat weerstand voelen, ik zou het heel raar voelen mocht dat niet het geval zijn. Voor mezelf heb ik ontdekt dat hoe meer weerstand ik op iets voel, hoe harder ik het moet doen. Weerstand wijst erop dat we uit onze comfortzone gaan.

Het is toch oh zo fijn in onze comfortzone. Het punt is als we daar blijven zitten, dan gebeurd er niets magisch in ons leven of onze onderneming. En dan gaan we ons afvragen waarom er niets magisch gebeurd?! Omdat we niet uit die comfortzone durven komen.

 

Ik ben er bijna vrij zeker van dat je tijdens dit mentorship gaat denken: dit is niets voor mij, ik heb hier geen tijd voor, het is te zwaar, ik kan het niet aan enz. Voor mij is dat de bevestiging dat we goed bezig zijn :-) Jij gaat echter moeten doorzetten en leren genieten om de comfort zone te verlaten en je over te geven aan het magische dat er buiten ligt. Geen enkele onderneming trouwens groeit indien ze in een comfortabele positie blijft zitten. Dat leidt uiteindelijk tot stagnatie wat dan weer leidt tot achteruitgang. En daar voelen we ons heel vaak zeer ongemakkelijk bij. Dus waarom achteruitgaan als je ook vooruit kan gaan? Al betekent dat vooruitgaan dat je je overgeeft wat er op je pad komt en je ten volle in de creatiecirkel durft te smijten. Deze creatiecirkel komt tijdens het mentorship aan bod. Creëren is één van onze grote talenten als mens en daar hoef je geen kunstenaar of artiest voor te zijn. Elke onderneemster is een creator anders waren we er in de eerste plaats al niet aan begonnen. 

Ik bedacht me net, misschien is dat wel het ultieme doel van dit mentorship: jouw wedergeboorte: als vrouw én als onderneemster. Ik besef nu dat de periode van de 9 maanden dat dit programma duurt geen toeval is. Het is tevens de duurte van een zwangerschap. We moeten eerst voorbij de kwaaltjes om dan ten volle te kunnen gaan genieten om na 9 maanden een prachtig iets in deze wereld neer te zetten.

Tijdens dit mentorship ga je ontdekken hoe jij jezelf en je onderneming op een natuurlijke en authentieke manier in de wereld kunt zetten. Je gaat stralen omdat je innerlijke sprankel niet langer onderdrukt wordt. Je gaat voelen hoe het is om succes te ervaren (en daar bedoel ik niet per se een dikke vette bankrekening mee hihi) en er ook nog van te genieten.

De kracht van dit mentorship zit hem er in dat je dit niet alleen hoeft te doen. Je komt terecht in een warme en zielsgebonden groep. Een gevoel van thuiskomen. Niemand die een oordeel velt, enkel begrip toont en jou hoort, ziet en je het gevoel bezorgt dat je er mag zijn.

Tijdens dit mentorship doe je natuurlijk ook beroep op mij. Ik val hiervoor terug op mijn ruim 20 jaren ervaring als coach, trainer, mentor, spreker, auteur, vrouw zijn, moeder zijn... Wat velen denk ik niet weten dat ik ruim 10 jaren bedrijfsleiders en ceo's begeleidde om hun bedrijf te upscalen en/of hun personeel zich beter in hun vel te laten voelen. Het "mentoren" zit als het ware in mijn bloed denk ik soms. Mijn grootste sterkte is dat ik heel snel situaties kan inschatten en mijn vinger op het pijnpunt (soms letterlijk) kan leggen. Wees gerust, ik ga je geen pijn doen hoor :-) maar als mentor is het wel mijn taak om je te ondersteunen en je soms te wijzen op je eigen blinde vlekken. Ik ga het niet voor jou invullen maar help je om op een andere manier te kijken. Jij blijft het ownership over jezelf en je onderneming behouden.

Wat mij betreft gaat dit mentorship over voelen, ervaren, beleven, durven, grenzen verleggen, magie ontdekken, je sprankel voelen en er naar leven. Daarom heb ik er voor gekozen om 8 dames de kans te geven om dit sprankelende avontuur aan te gaan.

Ik kan alleen maar hopen dat jij met mij dit avontuur samen wilt beleven.

Sparkle & shine

Magic is where comfort is not

De kracht van herboren worden

Verbinding doet wonderen

De inhoud van het mentorship Sparkle & Shine

Module 1: 
Jouw sprankel

In deze eerste module gaan we op ontdekking naar wat jouw business sprankel is. Onze sprankel heeft een bepaalde frequentie, dat is geen hocus pocus maar gewoon een universele wet dat alles en iedereen een frequentie/trilling heeft. Wat echter niet iedereen weet is dat onze eigen frequentie invloed heeft op heel veel zaken. Ook op hoe "dat de zaken lopen". Tijdens deze module nemen we de universele Wet van Vibratie onder de loep en gaan we kijken hoe we deze wet kunnen begrijpen en kunnen toepassen in ons persoonlijke leven maar zeker ook in onze onderneming. Hoe kun jij je frequentie verhogen? En dus ook de frequentie van je onderneming waardoor je mogelijks zelfs een ander cliënteel gaat aantrekken wat uiteraard positief is als je er in slaagt om je frequentie dus te verhogen.

Sparkling Cupcake

Module 2:
Jouw verhaal

In de tweede module gaan we op zoek naar jouw verhaal en naar jouw grote Why. Waarom doe je wat je doet? En ik het hier niet zo zeer over het uitschrijven van een mission statement (missie) of visie maar over jouw kern, daar waar jouw sprankel zit en die soms ondergesneeuwd geraakt is. Vanuit de universele wetten nemen we hier de wet van Dharma onder de loep. We hebben immers allemaal een uniek talent in het leven meegekregen. Wanneer je in staat bent om jouw talenten te benutten om jouw behoeften, wensen en intenties te verwezenlijken creëer je overvloed. Hoe je dat doet, dat leer je in deze module.

Notebook en vulpen

Module 3: 
De breinkooi

Het is heel leuk om een brein te hebben en gelukkig hebben we er eentje zeg ik altijd maar als we teveel in ons hoofd gaan leven dan geraken we uit balans. Het hoofd weet het immers niet altijd bezig. Soms kan ons brein als een (gouden) kooi functioneren. Wil je echter ten volle je leven kunnen leiden en je bedrijf leiden en niet lijden, dan is het belangrijk om uit die breinkooi te ontsnappen. Patronen van in onze vroege kinderjaren houden ons in deze kooi alsook beperkende overtuigingen die al jaren meegaan. Die soms heel logisch klinken maar slechts 1 doel hebben: je te verlammen en ervoor te zorgen dat je niets onderneemt of net heel veel onderneemt maar nooit met het gewenste of succesvolle resultaat. Het is noodzakelijk dat je het volle ownership voor jezelf en voor je onderneming gaat nemen. Dat is waar deze module om draait. 

Ons brein zorgt vaak voor heel wat weerstand. Daar tegenover staat de universele wet van de minste weerstand. Het gaat over minder doen en meer bereiken, net zoals de natuur. Maar hoe beloop je dan het pad van de minste weerstand? Deze module geeft je de antwoorden.

Vogelkooi

Module 4:
Bezielde marketing

Marketing klinkt voor velen van ons als iets afschuwelijks. Moet dat nu echt? Marketing betekent niets meer dan bekend te maken wat je al bereikt hebt, wat jouw toegevoegde waarde is,  het kenbaar maken van jouw successen. En daar gaat het zo vaak mis: we willen helemaal niet zichtbaar zijn, marketing is stom, nergens voor nodig. Een hele boel "logische" excuses omdat we niet bereid zijn om écht in de spiegel te kijken, ook al zeggen we van wel, om onze kwetsbaarheid te laten zien, om laten weten welke successen we bereikten want ho! we moeten bescheiden blijven. Marketing is veel meer dan een website of een facebook pagina hebben. Het is een flow. Een flow die jou heel veel kan opleveren als jij mee flowt. 

In deze module vertel ik je niet hoe je een website page kunt schrijven of welke kleuren, linkje vinkje je nodig hebt. Het gaat om het begrip marketing en hoe jij uit bepaalde denkpatronen rond dit thema kunt komen zodat je je plaats kunt innemen.

Deze module koppel ik aan de universele wet van geïnspireerde actie. De Wet van Geïnspireerde Actie stelt dat inspiratie tot stand komt als je afgestemd bent op wie je bent.

pennen

Module 5:
Intenties

Deze module komt aan bod in de maand december. Voor ons vaak een periode van afronding, het jaar komt ten einde, en het bedenken en vooruit dromen naar een nieuw jaar, nieuwe acties. Welke intenties heb je voor jezelf en voor je onderneming? Zijn deze intenties zuiver en zit er nog wat ruis op? We gaan geen strategisch plan uitwerken voor je onderneming. Wel gaan we kijken hoe je universele wet van intentie en wens kunt inzetten om je dromen waar te gaan maken. Belangrijk voor deze wet is jouw besef dat alles met elkaar verbonden is. Alles bestaat uit energie en al die energie kan jij gebruiken mits je de juiste intentie hebt.

Gloeilamp Poster

Module 6: 
Creatieflow

Nu het nieuwe jaar aangebroken is, is het tijd om te creëren. Alleen gaan we niet om het even wat beginnen creëren. Wat wil jij de komende maanden realiseren, wat wil jij graag in de wereld zetten? Wat mag gezien worden? Aan de hand van de creatiecirkel gaan we concreet uitwerken welke stappen jij gaat zetten. Het is de bedoeling dat je daar de komende weken/maanden van dit mentorship écht mee aan de slag gaat.

Dikke Blue Smoke

Module 7:
Aantrekking

Je hebt misschien wel al gehoord van de 'law of attraction' of de wet van de aantrekkingskracht. De wet die je helpt om te gaan manifesteren. Een heel krachtig proces als je weet hoe. En dat is wat ik je ga leren tijdens deze module: je leert manifesteren. Deze module zit doelbewust later in het mentorship omdat de vorige modules noodzakelijk zijn om tot manifesteren te komen. Je kan namelijk ook datgene manifesteren wat je eigenlijk niet nodig hebt en dat willen we natuurlijk vermijden. We gaan kijken wat jij voor jezelf en voor je onderneming wilt gaan manifesteren. Je gaat over tot actie!

hart van het Meisje

Module 8:
Geldstroom

Mogelijks een module waar je spontaan ongemakkelijk van wordt en denkt moet dit nu echt? Ja dit moet echt! Als ondernemer of je het nu leuk vindt of niet, is geld een deel van je creatie. Ja je leest het goed. Ook geld is energie, we creëren geld. Ben jij het waard? Sta jij jezelf toe om geld te ontvangen? Daar wringt heel vaak het schoentje. Gek toch want wat is er mis om het financieel goed te hebben? Om succesvol te zijn? In onze maatschappij hangt er heel wat negatieve lading rond "geld". Overtuigingen die we al van jongs af aan meekrijgen en die onbewust in ons denkpatroon zijn ingeslopen. Alleen als ondernemer ben je daar niets meer mee. Tijd voor verandering dus.

De universele wet die we hier aan koppelen is de wet van het geven. Geef wat je zelf zou willen ontvangen is het uitgangspunt. Geven én ontvangen staan centraal.

Antieke kassa

Module 9:
Innerlijke kracht

In deze laatste en afsluitende module neem ik je mee in een aantal manieren om je onderbewustzijn te shiften, liften, transformeren en herprogrammeren. Zodat je binnenste en buitenste met elkaar kloppen. Zodat elke keer dat het niet lukt, je de tools in handen hebt om terug die match te maken.

Ik koppel deze laatste module dan ook aan de universele wet van het Karma. Oorzaak en gevolg daar gaat het om. Dat wat we oogsten hebben we ooit gezaaid. Al het positieve dat jij teweegbrengt in je leven en dat van anderen krijg je altijd weer terug maar het omgekeerde is dus ook waar. Kom helemaal bij jezelf! Dit is jouw wedergeboorte.

Vintage Kompas

Wat mag je verwachten van dit mentorship

JE ONTVANGT

  • Welkomverrassingspakket sturen we je naar je toe

  • 5 live groepsdagen: 3 dagen gaan door in het Zonnekind huis te Tremelo. Het groepsweekend gaat door op een nader te bepalen magische plaats in Vlaanderen.

  • 2 live inspiratiedagen per deelnemer met mij persoonlijk: elke deelnemer kan mij 2 dagen lang voor haarzelf 'reserveren'. De data worden in overleg bepaald. Ik kijk en denk graag met je mee tijdens deze dagen over jou en je bedrijf, welke acties je wilt gaan ondernemen, wat er daarvoor nodig is enz. Hiervoor kom ik bij jou ter plaatse. 

  • 9 online stap-up-to-shine classes (zie data hieronder): via Zoom werken we rond het thema van de maand. Je kan het vergelijken met een masterclass maar deze heeft tot doel jou dichter tot je doel te brengen namelijk stralen!

  • 9 online Sunday Morning talks: met een heerlijk tasje thee of koffie in de hand overlopen we hoe het met je gaat, wat gaat er goed, waar heb je nog nood aan, welk succes wil je met ons delen enz.

  • Belevingsboek: 1 groot dik belevingsboek voor jou met (extra) toelichting over de thema's, opdrachten, checklisten enz. waar jij jouw hersenspinspels in kwijt kunt.

  • Toegang tot onze besloten facebookgroep waar je kan verbinden met de andere deelnemers van dit mentorship. We checken hier wekelijks in en uit. Zo houden we de vinger op de pols en kunnen we elkaar aanmoedigen en inspireren.

  • Geleide meditaties door mij ingesproken die je helpen om bepaalde thema's te laten bezinken.
     

DATA

Groepsdagen

Zondagen 22 oktober en 3 december 2023, 10 maart 2024 en het groepsweekend op 6 & 7 april 2024 (Paasvakantie)

Step-up-to-shine classes - via Zoom op donderdagen om 20u:

01/08/2023 Online kickoff

10/08/2023

07/09/2023

12/10/2023

09/11/2023

30/11/2023

18/01/2024

15/02/2024

07/03/2024

04/04/2024

Sunday morning talks - via Zoom op zondagen om 10u

27/08/2023

24/09/2023

29/10/2023

26/11/2023

17/12/2023

28/01/2024

25/02/2024

24/03/2024

21/04/2024

Inschrijven is mogelijk tot en met 30 juni 2023.

WIE?

Dit mentorship is er voor ondernemende vrouwen. Maakt niet uit of je in hoofdberoep of bijberoep actief bent. Jouw drive en commitment zijn absoluut nodig want dit is echt een stevig mentorship waar ik je zal uitdagen. Waar een lach, een traan en misschien soms ook een vloek zal te horen zijn. Jij moet de bereidheid hebben om aan jezelf en je onderneming te willen werken. Dit mentorship is niet vrijblijvend in de zin van 'ik zie erna wel wat ik er mee doe'. Als je instapt dan doe je dat met 110% overtuiging om uit je comfort zone te komen. 

AnsPhotography_2022_business_Zonnekind_social__Z2A9634.jpg
't Zonnekind - Vanessa Lauwers - zaakvoerder

Vanessa Lauwers

Jouw mentor

Ik ben Vanessa Lauwers. Velen kennen mij als de bezielster van 't Zonnekind. Ik ben dus niet alleen kind & jongerencoach of docente, ik ben ook onderneemster. Toen ik 't Zonnekind oprichtte in 2016 was ik alleen. Ik had nog geen toekomstvisie, ik wou alleen maar kinderen en jongeren terug laten stralen. Al snel kwam ik tot het inzicht dat als ik véél kinderen en jongeren wou laten stralen, ik dat niet alleen kon. Ik had destijds al ruim meer dan 10 jaren ervaring in het coachen en het geven van opleidingen binnen de bedrijfswereld. Het zit gewoon in mijn bloed om kennis over te dragen met maar één doel: kinderen laten stralen, alleen bereik ik veel meer kinderen als bijvoorbeeld hun leerkrachten de opleidingen volgen. Zo gedacht, zo gedaan. 't Zonnekind heeft enorme vleugels gekregen in de Coronaperiode. Ik vond het bijzonder fascinerend om te zien hoeveel bedrijven er over kop gingen in deze periode maar ik er in slaagde om een succesvolle onderneming neer te zetten en jaar na jaar 't Zonnekind te laten groeien, ook omzet & winstmatig. 

De afgelopen jaren heb ik dingen gedaan en gerealiseerd die ik nooit voor mogelijk had gehouden moest je mij dit 10 jaar geleden gezegd hebben. Toen ging ik zelfs nog niets eens ooit zelfstandig in hoofdberoep worden. Nu wil ik nooit meer terug naar het oude. Ik schreef een boek jawel! Ik lanceerde een podcast. Ik creëerde een kaartset over faalangst. Allemaal belangrijke mijlpalen niet alleen voor 't zonnekind maar ook voor mezelf. Want als ik wel één ding geleerd heb de afgelopen jaren dan is dat magie is waar wij uit onze comfortzone stappen. Laat dit net het doel van dit mentorship zijn: dat ik jou mag begeleiden om op een veilige en verbindende manier uit je comfortzone te stappen.

Vanuit mijn ervaring in de bedrijfswereld waar ik als business coach menig zaakvoerder en CEO begeleidde naar een succesvollere onderneming, mijn ervaring als coach (met kinderen en volwassenen) met ondertussen toch wel bijna 20 jaar ervaring op die teller, ben ik verrukt om het mentorship programma 'Sprakle & Shine' te lanceren. Ik zie best wel wat onderneemsters strugglen met zichzelf en hun onderneming omdat er een onevenwicht is tussen hun hart (de ziel van hun onderneming) en de business kant ervan. Afkeer soms zelfs maar heel vaak onwetendheid. Niemand heeft ons geleerd hoe we ondernemer moeten worden vanuit je hart. De hoofdkant wordt volop toegelicht: boekhouding, visie, strategie enz. Opgelet: zeker niet onbelangrijk maar niet hét belangrijkste. Het is een fabeltje dat je bijvoorbeeld als coach niet je boterham zou kunnen verdienen. En zo gaan er nog wel wat fabeltjes de ronde die we heel vaak zijn gaan geloven. We zijn gaan geloven dat het niet voor ons weggelegd is. Onzin zeg ik dan.

Ik vind het dan ook een hele eer om samen met jou dit mentorship van 9 maanden te mogen doorlopen. Voor mij is het de kers op de taart van alles wat ik tot nu creëerde. Ik heb lang getwijfeld of ik dit mentorship zou lanceren, mijn eigen faalangstmonstertje, maar ik voel dat de tijd rijp is. Dat het deel van mijn missie is om jou te helpen je sprankel niet alleen te voelen maar ook te gaan leven. Op deze manier ben ik er zeker van dat er nog heel wat kinderen en jongeren zullen gaan stralen, ook jouw eigen kinderen. 

AnsPhotography_2022_business_Zonnekind_social__Z2A9603.jpg

Tarieven en betaling

WAT IS DE PRIJS ?

De lanceringsprijs voor dit mentorship bedraagt 3.333€ incl BTW indien je in één keer betaald (2.754,55€ excl BTW). Vanaf 2024 wordt de prijs 4.030€.

 

Deze prijs omvat alles hierboven omschreven zoals de live dagen, de online momenten, alsook het groepsweekend. Hierover zal later meer gecommuniceerd worden eens de groep gestart is. Toegang tot de Academy waar de opnames terug te vinden zullen zijn van onze online momenten. Je ontvangt ook 9 belevingsboeken digitaal. Inclusief de mediaties.

 

Opgelet: je brengt je eigen lunch mee tijdens de live dagen met uitzondering van het groepsweekend. Koffie, thee, water en versnaperingen worden jullie aangeboden gedurende de live dagen.

BETALING

Je krijgt na inschrijving een factuur toegestuurd. We vragen je om deze tijdig en correct te betalen.

Uitzonderlijk kan je voor dit mentorship er ook voor kiezen om gespreid te betalen waardoor je deze investering kunt doen in jezelf en je onderneming.

Gespreide betaling van 3 x 1.220€ (incl. BTW). Betaling van 1 schijf van 1.222€ bij inschrijving, een tweede betaling november '23 en de laatste betaling in februari '24.

OF

Gespreide betaling van 10 x 366€ (incl BTW). Een eerste betaling van 366€ bij inschrijving (zie het als een voorschot). De volgende betaling in augustus 2023 en zo elke maand tot en met april 2024.

Op het inschrijvingsformulier duid je aan waar je voorkeur naar uitgaat. In het geval van gespreide betaling willen we je ook vragen om je aan de gemaakte betalingsafspraken te houden.

ALGEMENE VOORWAARDEN
De algemene voorwaarden, waaronder de annulatievoorwaarden, verbonden aan deze opleiding vind je hier

bottom of page