-dpVbQCQ.jpeg

Schatgravers
Workshops

Ontdek hoe je kinderen weer kunt laten stralen

Droom jij ook van een wereld  waarin kinderen, jongeren maar ook volwassenen echt contact met elkaar hebben en die met fonkelende ogen de wereld om zich heen bekijken? Dan zijn de Schatgravers workshops echt iets voor jou!

Eén van de succesvolle ingrediënten van het Schatgravers spel is dat het licht en luchtig voelt en tegelijkertijd de prachtigste open gesprekken en inzichten schenkt.

 

Het spel is vrij van competitie en dat houdt de sfeer open en vriendelijk. De speelwijze is eenvoudig en inhoudelijk spreekt Schatgravers zowel kinderen, jongeren als volwassen aan. Het spel kan daardoor ingezet worden in de klas, tijdens ondersteuningen of coachsessies.

Je zult tijdens het spelen merken dat dit spel het zelfvertrouwen van het kind versterkt, je verbindt met de andere spelers en dat je meer oog krijgt voor klein geluk.

De workshops zijn bewust opgedeeld in verschillende 'levels'. Je begint bij het begin en dat het Essentials level. Hier maak je kennis met de basisspelvorm. Beginnen bij het begin!

De workshops zijn bedoeld voor (onderwijs) professionals zoals leerkrachten, ondersteuners, CLB medewerkers, zorgcoördi-natoren, kindercoaches, orthopedagogen enz. die vertrouwd willen worden met Schatgravers. Ik deel met plezier en veel enthousiasme de verschillende spelvormen die je in je klas, groep of coachpraktijk kunt inzetten.

De workshops vinden plaats in een groep van max. 12 deelnemers zo blijft het fijn voor iedereen. Je gaat zelf ook spelen en ervaren en creatief aan de slag gaan.

Essentials level

DE basisworkshop om Schatgravers onder de knie te krijgen. Je maakt kennis met het spel. Je gaat het zelf spelen en ervaren samen met de andere deelnemers. We gaan ook creatief aan de slag en elke deelnemer maakt zijn/haar eigen spelbord dat je meeneemt naar huis/klas/praktijk.

Wanneer: Woensdag 28/9/2022
Van 14u30 tot 17u30

 

Opgelet: je hebt het kaartspel Schatgravers nodig tijdens de workshop dus als je het nog niet in je bezit is, kan je dit bijbestellen bij je inschrijving en je ontvangt het spel op de dag van de workshop.

magic level

Nu je de basiswerkvorm onder de knie hebt kun je verder gaan met het ontdekken van talloze andere werkvormen die er zijn. En dat is exact wat we tijdens deze workshop op een creatieve manier gaan doen: 10 andere werkvormen ontdekken. Die jij achteraf kunt inzetten in je klas/groep/praktijk.

Wanneer: Woensdag 19/10/2022 van 14u30 tot 17u30

Opgelet: om aan deze workshop deel te kunnen nemen is het vereist dat je het Essentials Level gevolgd hebt.

rainbow level

Veel kinderen zijn gek op de regenboog. Je leert hoe je kinderen hun verbeeldingskracht kunt laten inzetten en voor de creatief aangelegde kinderen is het fijn om de regenboog te maken. Je ontdekt hoe je met regenbooggedachten aan de slag kunt gaan en welk magische resultaten dit oplevert.

Wanneer: Woensdag 09/11/2022
Van 14u30 tot 17u30

Opgelet: om aan deze workshop te kunnen deelnemen is het vereist dat je het Essentials level gevolgd hebt.

beyond the stars level

Met Schatgravers kan je zoveel kanten uit. In deze workshop ontdek je hoe je thematisch kunt werken met het spel. Sinterklaas of Kerstmis of thema's zoals pesten en faalangst. Rond al deze thema's kan je spelen en (creatief) werken met de bedoeling dat het kind zich weer wat beter leert kennen.

 

Wanneer: Woensdag 07/12/2022
Van 14u30 tot 17u30

Opgelet: om aan deze workshop te kunnen deelnemen is het vereist dat je het Essentials level gevolgd hebt.

Workshops Schatgravers - Praktische informatie

Wat jij krijgt (buiten een onvergetelijke leerervaring):
* Reeks van 4  workshops met en over Schatgravers
* interactie met andere (onderwijs) professionals en je leert zo ook van elkaar
* een heerlijk creatieve namiddag waarbij je je eigen innerlijke kind helemaal mag loslaten 
* kleine groep van max 12 deelnemersJe betaalt voor de reeks van 4 workshops van 3 uren (telkens van 14u30 tot 17u30)
200€

Deze prijs in inclusief btw 21%, drank & tussendoortjes tijdens de workshops, creatieve en andere werkmaterialen.

Kaartspel Schatgravers
Om te kunnen meedoen is het belangrijk dat je je eigen kaartdek heb van Schatgravers. Heb je het: zeker meebrengen. Als het Schatgravers spel nog niet in je bezit is, kun je het meebestellen bij je inschrijving.
35€


Betaling 
Je betaalt via overschrijving na de ontvangst van de factuur.

Locatie
De Schatgravers workshops gaan door in het Zonnekind Huis - Betekomsestraat 98a - 3128 Tremelo
fb2.jpeg

Vanessa Lauwers

Jouw Schatgravers Trainer

Enthousiastelinge, unicornbeliever, Schatgravers fan en experte in kinderen en jongeren terug in hun kracht te zetten.

 

De afgelopen 16 jaar heb ik de kans gehad om meer dan 1.000 professionals (profit en non-profit sector) te mogen trainen en nieuwe inzichten te geven in onder meer de belevingswereld van het kind.

 

Mijn inspiratie haal ik uit de ruim 500 kinderen die de afgelopen vijf jaren persoonlijke coaching kregen of een training volgde. 

 

Ik wil kinderen laten stralen en ervoor zorgen dat het voor hun thuis en in de klas

ook leuk kan zijn.

 

In mijn coachpraktijk werk ik al ruim 5 jaren met Schatgravers en met schitterende resultaten. Het stelt me nooit teleur.

 

In oktober 2021 werd ik officieel licentietrainer van Schatgravers. Ik ben zo blij dat ik deze superfantastische methodiek met andere professionals mag delen.

 

Tijdens de workshops gaan we interactief aan de slag met het kaartspel en ga je zelf ontdekken welke magie het spel uitoefent. Verder gaan we ook heerlijk creatief bezig zijn.

 

Een namiddagje creatieve verwennerij voor jezelf want we bieden je graag ook een (fris of warm) drankje aan en iets lekkers, meestal zoet soms ook gezond. Je knutselwerk neem je mee naar huis/klas/praktijk.

Officieel-Trainer-logo-def.jpg

DISCLAIMER: We stellen al onze trainingen en materialen met heel veel liefde en aandacht samen Speciaal voor jou. Dat jij deze kunt gaan inzetten in het dagelijkse leven en het hopelijk een leerrijke ervaring vindt. De resultaten van een training zijn geheel afhankelijk van jouw inzet, jouw capaciteiten, waar je staat in jouw leven en niet te vergeten jouw intentie om het beste uit jezelf en je leven/klas/kind/omgeving te halen. Wij zijn hier om jou de beste tools, formules en strategieën te geven om jou daar te brengen waar jij naartoe wil maar uiteindelijk zijn dit alleen maar handvatten. JIJ moet ze gaan gebruiken en vertalen naar jouw omgeving om de resultaten te behalen. Want wat heb je aan mooie hardloopschoenen als je van plan bent om op de bank te blijven hangen? Wees je bewust dat niets op deze pagina of welke van onze websites en e-mails dan ook resultaten beloven of garanderen. Veel succes.

Algemene voorwaarden / Privacyverklaring

©2022 't Zonnekind