top of page
schatgravers.jpg

ONLINE
SCHATGRAVERS WORKSHOPS

Ontdek hoe je kinderen op een speelse en creatieve manier kunt laten stralen

Droom jij ook van een wereld  waarin kinderen, jongeren maar ook volwassenen echt contact met elkaar hebben en die met fonkelende ogen de wereld om zich heen bekijken? Dan zijn de Schatgravers workshops echt iets voor jou!

Eén van de succesvolle ingrediënten van het Schatgravers spel is dat het licht en luchtig voelt en tegelijkertijd de prachtigste open gesprekken en inzichten schenkt.

 

Het spel is vrij van competitie en dat houdt de sfeer open en vriendelijk. De speelwijze is eenvoudig en inhoudelijk spreekt Schatgravers zowel kinderen, jongeren als volwassen aan. Het spel kan daardoor ingezet worden in de klas, tijdens ondersteuningen of coachsessies.

Vanessa Lauwers Schatgravers

Je zult tijdens het spelen merken dat dit spel het zelfvertrouwen van het kind versterkt, je verbindt met de andere spelers en dat je meer oog krijgt voor klein geluk.

De workshops zijn bewust opgedeeld in verschillende 'levels'. Je begint bij het begin en dat het Essentials level. Hier maak je kennis met de basisspelvorm. Beginnen bij het begin!

De workshops zijn bedoeld voor (onderwijs) professionals zoals leerkrachten, ondersteuners, CLB medewerkers, zorgcoördi-natoren, kindercoaches, orthopedagogen enz. die vertrouwd willen worden met Schatgravers. Ik deel met plezier en veel enthousiasme de verschillende spelvormen die je in je klas, groep of coachpraktijk kunt inzetten.

De workshops zijn online. Ik geef deze LIVE via Zoom. Ook online kunnen we schatgraven en verbinding maken met elkaar. Je gaat zelf ook spelen en ervaren en creatief aan de slag gaan.

Het voordeel van deze online workshops is dat je je niet hoeft te verplaatsen richting Tremelo. De workshops worden opgenomen dus je krijgt achteraf de opname maar het is uiteraard wel de bedoeling dat je er eveneens samen live bij bent. Dat is veel leuker.

"De workshops zijn zeer inspirerend aangezien ze door een gepassioneerde vrouw worden gegeven. Deze opleiding gaf mezelf veel tools om laagdrempelig met kinderen rond zelfbeeld en talenten aan de slag te gaan. Kinderen bloeien open als ze op deze ontdekkingsreis mogen gaan en dat is het fijnste wat er is. Dit spel ga ik nog veel gebruiken." - Ine Moors | Praktijk Bloei & Groei

De Schatgravers workshops

Essentials level

DE basisworkshop om Schatgravers onder de knie te krijgen. Je maakt kennis met het spel. Je gaat het zelf spelen en ervaren samen met de andere deelnemers. We gaan ook creatief aan de slag en elke deelnemer maakt zijn/haar eigen spelbord dat je meeneemt naar huis/klas/praktijk.

Vanessa Lauwers Schatgravers Spelbord

Magic Level

Nu je de basiswerkvorm onder de knie hebt kun je verder gaan met het ontdekken van talloze andere werkvormen die er zijn. En dat is exact wat we tijdens deze workshop op een creatieve manier gaan doen: verschillende andere werkvormen ontdekken. Die jij achteraf kunt inzetten in je klas/groep/praktijk.

Vanessa Lauwers Schatgravers kaart

Rainbow level

Veel kinderen zijn gek op de regenboog. Je leert hoe je kinderen hun verbeeldingskracht kunt laten inzetten en voor de creatief aangelegde kinderen is het fijn om de regenboog te maken. Je ontdekt hoe je met regenbooggedachten aan de slag kunt gaan en welk magische resultaten dit oplevert.

Vanessa Lauwers Schatgravers

Themalevel

We gaan heerlijk thematiseren met Schatgravers. Er is geen onderwerp te gek om mee aan de slag te gaan. Wat het inhoudt ontdek je tijdens deze superleuke workshop.

Vanessa Lauwers gekke profielfoto

Jouw docente

Vanessa Lauwers

Bezielster

Docente / Gelicentieerde Schatgraver trainer

Enthousiastelinge, unicornbeliever, Schatgravers fan en experte in kinderen en jongeren terug in hun kracht te zetten.

 

De afgelopen 16 jaar heb ik de kans gehad om meer dan 1.000 professionals (profit en non-profit sector) te mogen trainen en nieuwe inzichten te geven in onder meer de belevingswereld van het kind.

 

Mijn inspiratie haal ik uit de ruim 500 kinderen die de afgelopen vijf jaren persoonlijke coaching kregen of een training volgde. Ik wil kinderen laten stralen en ervoor zorgen dat het voor hun thuis en in de klas ook leuk kan zijn.

 

In mijn coachpraktijk werk ik al ruim 6 jaren met Schatgravers en met schitterende resultaten. Het stelt me nooit teleur.

 

In oktober 2021 werd ik officieel licentietrainer van Schatgravers. Ik ben zo blij dat ik deze superfantastische methodiek met andere professionals mag delen.

 

Tijdens de workshops gaan we interactief aan de slag met het kaartspel en ga je zelf ontdekken welke magie het spel uitoefent. Verder gaan we ook heerlijk creatief bezig zijn.

Vanessa Lauwers Schatgravers Spelbord

Praktisch

Wat mag je verwachten

JE ONTVANGT

  • 4 online live workshops waar we ons heerlijk creatief gaan uitleven met Schatgravers en allerlei werkvormen

  • Digital werkboek om aan de slag te gaan met kinderen en jongeren in je klas of coachpraktijk.

  • Opnames van de workshops in je persoonlijke Zonnekind Academy.

  • Deelnamebewijs indien je de 4 workshops LIVE hebt meegedaan.

DATA

Binnenkort

DEELNEMERS

De workshops zijn bedoeld voor (onderwijs) professionals zoals leerkrachten, ondersteuners, CLB medewerkers, zorgcoördinatoren, kindercoaches, orthopedagogen enz. die vertrouwd willen worden met Schatgravers. Ik deel met plezier en veel enthousiasme de verschillende spelvormen die je in je klas, groep of coachpraktijk kunt inzetten.

Vanessa Lauwers gekke profielfoto
AnsPhotography_2022_business_Zonnekind_social__Z2A9603.jpg

Tarieven en betaling

WAT IS DE PRIJS ?

Je betaalt 125€ inclusief BTW voor de 4 online workshops.

Je volgt de hele reeks, het is niet mogelijk om bijvoorbeeld slechts 1 workshop te volgen.

BETALING

Je betaalt onmiddellijk bij inschrijving. Je ontvangt hiervoor uiteraard een factuur.

Is je school bereid om de workshops te betalen en werken zij met een bestelbon? Geen probleem, stuur ons dan een mail en we regelen het.

ALGEMENE VOORWAARDEN
De algemene voorwaarden verbonden aan deze opleiding vind je hier

SCHATGRAVERS SPEL

Om te kunnen meedoen is het belangrijk dat je je eigen kaartdek heb van Schatgravers. Heb je het: zeker meebrengen. Als het Schatgravers spel nog niet in je bezit is, kun je het mee bestellen bij je inschrijving. We sturen het spel kosteloos op.

Aankoopprijs: 35€ incl BTW

"Deze workshops hebben mij veel inzicht gegeven in het soort vragen stellen! Ik vond dit vaak nog wat moeilijk maar heb mij hier zelf echt in voelen groeien. Dank je wel hiervoor!" Hanne-Lore Detraux | Faalangst Coach Feeëriek & leerkracht buitengewoon onderwijs

bottom of page