top of page
Samenvatting 3daagse Faalangst.jpg

Op deze pagina vind je een overzicht van de 3 masterclasses die ik gaf naar aanleiding van de gratis 3 daagse over faalangst deze week. 

Je kan er dus voor kiezen om de masterclasses via deze pagina te herbekijken of in de facebook groep. Ook deze pagina blijft online tot zondagavond 26 februari '23 middernacht. Daarna kan je noch in de Facebook groep noch via deze pagina de masterclasses herbekijken. Er komt geen verlenging. Veel kijkplezier!

Masterclass #1

Masterclass #2

Masterclass #3

Wil jij verder faalangstmonsters verslaan? Geniet dan van deze voordelen

1

ONLINE CURSUS "FAALANGST IN DE KLAS"

Laagdrempelig, snel en doeltreffend om de eerste stappen te zetten om faalangst in de klasomgeving minder voedingsbodem te geven. Je betaalt nu slechts 47€ (i.p.v. 87€) voor deze online cursus. Ben je bij de eerste 5 inschrijvingen, dan ontvang je gratis een gesigneerd met persoonlijke boodschap boek "Ik kan het nog niet: leren omgaan met faalangst" t.w.v. 20€

2

FAALANGST SPECIALIST OPLEIDING

Wil je grondig aan de slag gaan om te leren hoe je faalangstmonsters kunt verslaan? Heb je nood aan praktische en creatieve werkvormen om rond faalangst aan de slag te gaan? Een unieke opleiding opgebouwd rond het faalangstmonster met maar 1 doel: het op dieet zetten en dit met succes. Indien je inschrijft voor de voorjaarsopleiding krijg je tot en met 15 maart 2023 maar liefst 100€ korting bij inschrijving. Grijp deze kans dus met beide handen en leer hoe je een verschil kunt maken voor kinderen en jongeren met faalangst.

3

BEGELEIDING VOOR KINDEREN EN JONGEREN

Zoek je professionele hulp voor je kind met betrekking tot faalangst? Je kan terecht bij één van de Zonnekind therapeuten in het Zonnekind huis of je neemt een kijkje op deze pagina om te ontdekken welke jouw dichtsbijzijnde faalangst coach is. Deze mensen volgden de faalangst opleiding(en) bij 't Zonnekind en zijn dus helemaal vertrouwd met faalangstmonsters.

Vanessa Lauwers

​Ik ben Vanessa Lauwers, bezielster van ’t Zonnekind, kind & jongerencoach. Toen ik 6 jaren geleden 't Zonnekind oprichtte was er één ding voor mij duidelijk: kinderen (en dus ook hun gedrag) worden zo vaak verkeerd begrepen. 

Al mijn liefde, aandacht en energie gaat dan ook naar de missie van 't Zonnekind: kinderen laten stralen. Dat doe ik door onder meer (onderwijs) professionals te helpen de kinderen van nu beter te begrijpen. Niks voor niks dat alle opleidingen van 't Zonnekind de leefwereld van het kind als uitgangspunt hebben.

Ondertussen begeleidde ik zelf honderden kinderen middels 1 op 1 begeleiding, workshops, trainingen en zomerscholen. De (onderwijs) professionals begeleid ik middels opleidingen rond onder meer executieve functies en faalangst. De afgelopen jaren gaf ik tig pedagogische studiedagen rond deze onderwerpen.

In 2022 verscheen het boek 'Ik kan het nog niet' in samenwerking met Steven Gielis van Zitdazo vzw. Een werkboekje om ouders en kinderen bewust te maken van het faalangstmonster en wat je concreet kan doen om het faalangstmonster kleiner te maken. Er werden ondertussen meer dan 1.000 exemplaren van het boek verkocht.

Ik werk het liefst met (onderwijs) professionals die bereid zijn om ook naar zichzelf te kijken, die bereid zijn om achter het gedrag van kinderen te kijken en zichzelf af te stemmen op wat het kind werkelijk en op dat moment nodig heeft. 

't Zonnekind - Vanessa Lauwers - zaakvoerder
bottom of page