Pure Child Magazine

PURE CHILD is hét magazine voor ouders & kinderen. Ben je ouder, leerkracht, grootouder, coach of therapeut en ben je op zoek naar inzichten, tools, inspiratie en ondersteuning bij het begeleiden van kinderen? Dan zit je hier goed! Vanessa maakt al enkele jaren deel uit van het auteurs team van het magazine.

 

PURE CHILD is een educatief platform met blogartikels, video’s en live- events van én voor experten, coaches, ouders, leerkrachten en kinderen.

 

PURE CHILD is vooral een baanbrekend Magazine voor ouders & kinderen van 94 pagina’s, die 5x per jaar een vernieuwende kijk biedt op het begeleiden van kinderen in actuele thema’s. Beschikbaar in twee vormen: digitaal en op papier.

 

PURE CHILD werkt mee aan bewustwording voor volwassenen met betrekking tot kinderen. De natuurlijke wijsheid van kinderen en hun (soms verborgen) talenten nodigen uit ons hier mentaal en emotioneel voor open te stellen. Samen leren en groeien we zo tot de beste versie van onszelf.

 

PURE CHILD toont de meerwaarde van natuurlijke gezonde voeding en het belang van de pure natuur voor onze kinderen en onszelf.

Meer informatie en abonnementinfo via www.purechild.be

cover pc.JPG