Straalkampen van 't Zonnekind: een onvergetelijke belevenis

Omwille van de COVID19 maatregelen hebben we wat gesleuteld aan de format van de kampjes maar het gaat nog steeds heel veel plezier betekenen.

De kampjes van 't Zonnekind zijn niet zomaar een kamp. We houden hier veel van humor en een tikkeltje gekheid mag ook wel. Voorts maken we een sausje van magie en fantasie om over het kamp te gieten. Veel magischer kan het niet worden.

Uiteraard gaan we leuke spelletjes doen en ons creatief uitleven maar ook andere zaken komen aan bod zoals weerbaarheid, veerkracht, talentontwikkeling... zit allemaal verweven in alles wat we doen. Zoals ik al zei: het zijn geen gewone kampjes maar tevens ook een moment waar je kind onbewust aan zijn eigen 'ik' zal werken. 

Alle kunstwerkjes nemen de kinderen aan het einde van het kamp mee. Zo hebben ze een fijn aandenken aan dit leuke kamp.

De kinderen gaan spelletjes doen, mysteries oplossen, knutselen, relaxatieoefeningen en zoveel meer. Uiteraard allemaal binnen de COVID19 maatregelen. Zo zal elk kind een doosje ter beschikking hebben met zijn naam met bv. schaar, lijm enz in dat enkel hij/zij mag gebruiken. Alle materialen worden na elke dag ontsmet met de correcte producten. Kinderen jonger als 12 hoeven geen afstand te houden.

De begeleiders dragen een masker.

Omwille van deze maatregelen vraag ik jullie ook om jullie kind zijn eigen lunch, en drank in een drankbus mee te geven.

 

Een week voor het kamp ontvang je een mail sturen met alle praktische afspraken omtrent COVID19 en het kamp.

De kampjes zijn voor zowel jongens als meisjes vanaf 8 jaar tot 11 jaar. 

De groepjes gaan slechts uit 6 kinderen bestaan. Héél geschikt voor hoogsensitieve kinderen. De kampbubbel blijft de 3 dagen dezelfde dus als je inschrijft doe je dat voor die 3 dagen.

 

Thema's:

* Frozen: We gaan ontdekken wat onze eigen toverkrachten (talenten)  zijn en hoe we die in het dagelijkse leven kunnen gebruiken. Hoe worden we net zo 'sterk' als Elza? Dit kampje draait dus rond zelfbeeld en zelfvertrouwen. Want als je gelooft in jezelf dan kan je veel. vanaf 8 - 11 jaar

* Ice Age: Kennen jullie Diego en Sid en Manny nog? Dikke vrienden toch? Daar draait dit kamje rond: vriendschap. Hoe kan je een goede vriend voor jezelf zijn en voor anderen. Hoe leer je grenzen aangeven, ook aan je vrienden? vanaf 8 - 11 jaar

IMPRESSIE VAN ANDERE KAMPJES

Neem zeker eens een kijkje op de Facebookpagina van 't Zonnekind. Daar vind je foto's en aanbevelingen van andere ouders.

DATA (4 plekjes per kamp)

Mini kamp ​'Frozen' : 21+ 22 december 2020 - VOLZET

Mini kamp 'Ice Age': 23+ 24 december 2020 - VOLZET

INSCHRIJVEN

Inschrijven doe je via dit inschrijvingsformulier. Je inschrijving is pas voltooid als we de betaling ontvangen hebben. Je schrijft in voor beide dagen!

Prijs: 70 euro voor het kamp (2 dagen). Inclusief btw.

Lunch, tussendoortjes en drank zelf mee te brengen. (omwille van Corona)

De Straalkampen in de winter starten om 9u30 uur en duren tot 15u30

.

Afzetten 's morgens kan vanaf 9u15, ophalen tot 15u45.

Jullie ontvangen later nog exacte instructies (ifv COVID19 maatregelen) via email.

Locatie: Maria Coolstraat 76 - 2223 Schriek (Heist op den berg)

De 2 honden Grim en  Nala zullen ook van de partij zijn. Gelieve mij te verwittigen als je kind eerst even wat hondengewenning nodig heeft.