CREëER JE EIGEN GROEIMINDSET
INHOUD WORKSHOP

Heb je soms het gevoel dat je tegen je eigen muren aanloopt? Dat je blijft vastzitten in je eigen comfortzone? Denk je soms aan hoe moeilijk het leven is, dat jij er niets kunt aan veranderen? Ervaar je soms dat je je eigen grootste rem bent door de manier waarop je denkt en hoe je naar het leven kijkt?

Er zijn 2 manieren om naar het leven te kijken: met een vaste mindset (die belemmert je ontwikkeling) en een groeimindset deze helpt om het beste uit jezelf te halen). Afhankelijk van de mindset waarmee je opereert zul je ook bepaalde zaken in het leven aantrekken of net niet. Met andere woorden: jij zit aan het stuur van de wagen en bepaalt waar je naar toe wilt.

De wokshop 'Creëer je eigen groeimindset' is er voor mensen die bereid zijn om een draai aan hun leven te geven en zelf achter het stuur willen kruipen of voor zij die op zoek zijn naar inzichten om hun groeimindset te versterken.

Je leert onder andere:

- hoe je een groeimindset bij jezelf ontwikkelt

- wat het verschil is tussen een groeimindset en een vaste mindset

- hoe je een groeimindset bij je kind kan stimuleren

- waarom het belangrijk is om in te zetten op een groeimindset

- waarom het aanvaarden van falen nuttig is

- aan de hand van praktijkvoorbeelden van de deelnemers ontwikkelen we samen een groeimindset

Ik besteed een minimum van tijd aan het theoretische luik (in dit geval gebaseerd op het werk van Carol Dweck) omdat ik toepassing zoveel belangrijker vindt. Je leert tijdens deze workshop op een ACTIEVE manier aan je mindset te werken zodat je evolueert naar een groeimindset of dat je deze leert versterken.

Het leuke is dat je niet alleen zult zijn. Ik hou de groep bewust klein (dus geen 20 deelnemers) zodat iedereen de kans krijgt zijn/haar verhaal te doen. Zo krijg ik als trainer ook de kans om iedereen wat aandacht te geven en vragen te beantwoorden. Het is mijn bedoeling dat je naar huis gaat met nieuwe inzichten en met praktische tools om die zaken die jij anders wou doen ook effectief anders te gaan aanpakken.

Deze workshop is ideaal voor mensen die in of net uit een burn out komen. De inzichten die je krijgt zullen je helpen om je leven verder op rails te krijgen.

TRAINER

De workshop wordt gegeven door Vanessa Lauwers. Zij is traumatherapeute en kind & jongerencoach. Ze is de oprichtster van 't Zonnekind, centrum voor groei en verbinding tussen kind en wereld. Ze heeft 15 jaar ervaring in het trainen en coachen van mensen, jong en oud waarbij communicatie en verbinding steeds centraal staan. Ze is als auteur verbonden aan Pure Child Magazine. 

PRAKTISCH

2 halve dagen: 4  & 11 maart 2020 van 9u30 tem 12u30 (dit zijn 2 halve dagen die SAMEN 1 dag opleiding vormen, je moet ze dus allebei volgen)

Locatie: Groepspraktijk Wommelgem - Driemastenbaan 37.

1 hele dag: Zaterdag 4 april 2020 van 9u30 tot 16u

Locatie: 't Zonnekind - Heist op den Berg

Prijs: 80 euro (inclusief btw en materialen). Ik hou de prijs bewust laag zodat iedereen de kans krijgt om deel te nemen. Ik besteed geen budget aan marketing foefjes zoals gepersonaliseerde pennen en blocnotes en uitgebreide lunches. Voor mij ligt de focus op de inhoud van de workshop. Je brengt dus best zelf een notaboekje en schrijfgerief mee :-). Drank en tussendoortjes worden voorzien. Je breng je eigen lunchpakket mee.

INSCHRIJVEN

Inschrijven doe je door een mail te sturen naar 't Zonnekind met vermelding van je naam en de datum waarop je wenst deel te nemen (tzonnekind.kindercoach@gmail.com) . Je krijgt een bevestigingsmail met daarin de betalingsvoorwaarden en factuur. Je inschrijving is pas geldig (en je plaats gereserveerd) als we de betaling ontvangen hebben.

Annulatie: kan kosteloos tot 3 weken voor de opleiding. Daarna zijn we genoodzaakt om het volledige bedrag in rekening te brengen omdat op korte termijn niet altijd mogelijk is om extra deelnemers last minute te vinden. Iedereen heeft een drukke agenda dus we rekenen er op dat als je ingeschreven bent je ook gewoon komt.

Voor meer informatie kan je steeds terecht bij Vanessa Lauwers op 0492 20 83 63.

Contacteer mij

't Zonnekind CV

Vanessa Lauwers

Maria Coolstraat 76

2223 Heist op den Berg

BE0666.814.325

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 't Zonnekind. Je krijgt maar een nieuwsbrief als ik effectief ook nieuws heb :-)