top of page
Banner 1.jpg

Heeft jouw kind faalangst? Herken je faalangst bij een leerling? Of heb je een vermoeden dat je zelf faalangst hebt? Op deze website helpen we je graag verder.

Als onderwijsprofessional ben je vast bekend met de uitdagingen die kinderen en jongeren kunnen ervaren bij het omgaan met faalangst. Het kan moeilijk zijn om deze kinderen te ondersteunen en hen te helpen om hun volledig potentieel te bereiken.

Deze opleiding biedt een oplossing voor deze uitdagingen. Het is ontworpen om (onderwijs) professionals te helpen om kinderen en jongeren te begeleiden bij het ontwikkelen van een gezonde mindset en het omgaan met faalangst.

 

Deze opleiding maakt verschil en heeft tot doel om van jou een Faalangst Specialist te maken zodat jij de tools in handen hebt om enerzijds kinderen/jongeren met faalangst beter te begrijpen en anderzijds dat jij in staat bent om kinderen/jongeren met faalangst te ondersteunen en tegemoet te komen aan hun noden.

Als auteur van het boek "Ik kan het nog niet, leren omgaan met faalangst" en de kaartset neem ik je graag mee in deze unieke methode die ik ontwikkelde. Met de metafoor van het faalangstmonster in de hand leer je hoe je kinderen en jongeren met faalangst denken en krijg je de tools in handen om samen met hen faalangstmonsters kleiner te maken.

bottom of page