top of page
faalangsmonster_ten_strijde.jpg

FAALANGST WARRIOR TRAINING

Bevrijd kinderen van hun faalangstmonster en bouw aan hun zelfvertrouwen zodat ze gelukkig in het leven staan

Wachtlijst

Voel je de strijdlust om faalangstmonsters te verslaan?

Ben jij klaar om je innerlijke kracht te ontketenen als Faalangst Warrior in opleiding en de uitdagende reis aan te gaan?

Op de VIP wachtlijst van het Faalangst Warrior Programma wachten buitengewone kansen en betoverende mogelijkheden op jou. Bereid je voor om jezelf onder te dompelen in een wereld waar faalangst geen plaats meer heeft en waar je de tools vindt om kinderen en jongeren met faalangst te begeleiden.

Het programma zal in het Nederlands zijn dus of je nu uit België of Nederland komt, je bent van harte welkom om je op de wachtlijst te zetten. Ook als je in een Nederlandstalig (internationaal) gebied woont, kan je later zeker meedoen.

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en een leven vol succes en zelfvertrouwen voor kinderen en jongeren te creëren? Schrijf je dan in op onze VIP wachtlijst en word een van de eersten die toegang krijgt tot dit transformerende programma. Op deze wachtlijst staan houdt geen enkele aankoopverplichting in.

Binnenkort stellen we de Faalangst Warrior Training aan je voor...

Ben je klaar om de strijd aan te gaan tegen faalangst en een ware

faalangst warrior te worden? Dan ben je op de juiste plek! Ons

gloednieuwe Faalangst Warrior Training is ontworpen om

onderwijsprofessionals te voorzien van de kennis, tools en begeleiding

die ze nodig hebben om faalangst effectief aan te pakken en kinderen en

jongeren te helpen hun volle potentieel te bereiken.

Faalangst kan een enorme impact hebben op het welzijn en de prestaties

van kinderen en jongeren. Het belemmert hun zelfvertrouwen, beperkt hun

groei en kan leiden tot negatieve gevolgen op lange termijn. Als

onderwijsprofessional wil je niets liever dan een veilige en ondersteunende

omgeving creëren waarin je leerlingen kunnen gedijen. Daarom is de Faalangst

Warrior Training ontwikkeld.

We zijn dan ook trots om onze eigen ontwikkelde & effectief bewezen

faalangstreductiemethode te presenteren in het kader van het faalangst-

monster. Deze methode is speciaal ontworpen voor (onderwijs) professionals

zoals jij, die dagelijks te maken hebben met kinderen die kampen met faalangst.

Door het volgen van dit all inclusive programma, krijg je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om faalangst bij kinderen te verminderen en te voorkomen. UNIEK voor België en Nederland.

Ben je klaar om de strijd aan te gaan tegen faalangst en een ware faalangst warrior te worden? Dan ben je op de juiste plek! Ons gloednieuwe Faalangst Warrior training is ontworpen om onderwijsprofessionals te voorzien van de kennis, tools en begeleiding die ze nodig hebben om faalangst effectief aan te pakken en kinderen en jongeren te helpen hun volle potentieel te bereiken.

Faalangst kan een enorme impact hebben op het welzijn en de prestaties van kinderen en jongeren. Het belemmert hun zelfvertrouwen, beperkt hun groei en kan leiden tot negatieve gevolgen op lange termijn. Als (onderwijs) professional wil je niets liever dan een veilige en ondersteunende omgeving creëren waarin je leerlingen kunnen gedijen. Daarom is de Faalangst Warrior training ontwikkeld.

Deze opleiding richt zich op (onderwijs) professionals zoals leerkrachten (kleuter, lager en secundair), ondersteuners, zorgcoördinatoren, leerlingbegeleiders, directies, onderwijsassistenten, psychologen, orthopedagogen, logopedisten, kind en jongerencoaches enz.

Wat mag je onder meer verwachten van het Faalangst Warrior Programma? We lichten een tipje van de sluier...

  1. Diepgaand begrip van faalangst: We duiken diep in de wereld van faalangst en verkennen de oorzaken, symptomen en impact ervan. Je zult inzicht krijgen in de gedachtepatronen en emoties die faalangst voeden.

  2. Effectieve strategieën en tools: We reiken je concrete en praktische strategieën aan om faalangst te verminderen en kinderen te ondersteunen. 

  3. Praktische toepassing: De Faalangst Warrior training is gericht op de praktijk. Je krijgt waardevolle tips en oefeningen die je direct kunt toepassen in je dagelijkse werk met kinderen en jongeren. Zo kun je snel het verschil maken.

  4. Community en ondersteuning: Je wordt onderdeel van een besloten Facebook-groep waarin je kunt netwerken en ervaringen kunt delen met andere Faalangst Warriors. Daarnaast organiseren we coach calls en intervisiemomenten waarin je persoonlijke begeleiding en ondersteuning krijgt van je docente.

 

Om de exclusiviteit en de kwaliteit van het programma te waarborgen, hanteren we momenteel een wachtlijst. Door je naam en e-mailadres achter te laten, reserveer je jouw plek op de wachtlijst. Zodra de inschrijvingen openen, ontvang je als eerste een uitnodiging om je definitief aan te melden. Jouw docente Vanessa Lauwers zal ook een live infomoment over deze opleiding geven waarbij je al je vragen aan haar kunt stellen.

Word een Faalangst Warrior en maak een blijvend verschil in het leven van kinderen en jongeren. Schrijf je nu in op de wachtlijst en we houden je op de hoogte van alle details en ontwikkelingen rondom het Faalangst Warrior Programma.

Samen verslaan we het faalangstmonster!

Schrijf je nu in op de wachtlijst.

faalangst_warrior.jpg

Wat zijn de voordelen voor jou als je op de VIP Wachtlijst staat?

  1. Exclusieve en vroege toegang: Als lid van de VIP wachtlijst ben je een van de eersten die de kans krijgt om de wereld van de Faalangst Warriors te betreden. Je hebt voorrang bij de inschrijving en krijgt gegarandeerd een plek in het programma.

  2. Magische transformatie: Ontdek de kracht van het Faalangst Warrior Programma en transformeer de faalangst van kinderen en jongeren in zelfvertrouwen en succes. Leer de geheimen van mindset, overwin belemmerende overtuigingen en ontdek hoe je jouw gedachten kunt sturen om je doelen te bereiken.

  3. Gemeenschap van gelijkgestemden: Sluit je aan bij een gemeenschap van gelijkgestemde individuen die allemaal streven naar persoonlijke groei en het overwinnen van faalangst. Je zult nieuwe vrienden maken, ervaringen delen en elkaar ondersteunen.

  4. Magische tools en technieken: Ontvang magische tools en technieken die je zullen helpen om het faalangstmonster te verslaan en de mindset te versterken. 

  5. Eénmalige korting indien je beslist om in te schrijven en een hele (figuurlijke) doos vol met leuke bonussen.

Waar wacht je nog op? Zet jezelf op de VIP wachtlijst en maak je klaar voor een avontuur. Versla het faalangstmonster en creëer een leven vol succes en zelfvertrouwen voor de kinderen en jongeren. Schrijf je nu in en laat de magie beginnen!

Vanessa Lauwers

Faalangst Warrior & Bezieler 't Zonnekind

Jouw docente

Met ruim 20 jaar ervaring in het werken met volwassenen en kinderen die kampen met faalangst, is Vanessa Lauwers een gepassioneerde experte op dit gebied. Met een holistische kijk op kinderen en de uitdagingen waarmee zij te maken hebben, heeft zij een diepgaand begrip van de impact van faalangst op hun welzijn en ontwikkeling.

Maar wat Vanessa Lauwers echt onderscheidt, is dat ze zelf een ervaringsdeskundige is op het gebied van faalangst. Ze begrijpt uit eerste hand de gevoelens van angst, onzekerheid en zelftwijfel die kunnen optreden wanneer faalangst de overhand neemt. Dit persoonlijke inzicht heeft haar gedreven om haar kennis en expertise te delen, zodat anderen ook de tools kunnen krijgen om faalangst te overwinnen.

Naast haar ervaring in het werken met faalangstige kinderen en volwassenen, heeft Vanessa ook ruim 20 jaar ervaring als trainer/docente. Deze achter-grond stelt haar in staat om de specifieke behoeften van (onderwijs) professionals te begrijpen en hen te voorzien van praktische en effectieve strategieën om faalangst aan te pakken binnen de klasomgeving.

Met trots ontwikkelde Vanessa] de methode van het faalangstmonster. Deze unieke benadering combineert wetenschappelijk onderbouwde methoden met haar eigen inzichten en ervaringen, waardoor het een krachtige en effectieve aanpak is om faalangst te overwinnen. Haar missie is om deze methode te delen met (onderwijs) professionals, zodat ook zij het verschil kunnen maken in het leven van kinderen met faalangst.

In 2022 schreef Vanessa samen met Steven Gielis (bezieler Zitdazo en lector Orthopedagogie) het boek ‘Ik kan het nog niet’ voor kinderen uit de lagere school. In 2023 bracht ze de eerste kaartset op de markt rond Faalangst. Dit om kinderen een speelse manier te brengen om met hun faalangstmonster aan de slag te gaan.

Vanessa is gepassioneerd, toegewijd en vastberaden om jou te begeleiden op je reis om faalangst te overwinnen. Met haar expertise en enthousiaste persoonlijkheid creëert ze een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt groeien en bloeien als een Faalangst Warrior.

Sluit je aan bij deze training en laat haar kennis en ervaring jouw gids zijn op weg naar het overwinnen van faalangst en het creëren van een positieve verandering in het leven van kinderen.

't Zonnekind - Vanessa Lauwers - zaakvoerder
Docente
bottom of page