top of page
faalangsmonster_ten_strijde.jpg

SPECIALISATIE FAALANGST
wordt
FAALANGST WARRIOR TRAINING

De voormalige Faalangst Specialist Opleiding wordt momenteel in een nieuw kleedje gestoken. Niet alleen de vorm verandert, ook de inhoud waardoor jij nog méér kennis kunt opdoen om faalangstmonsters te verslaan. Zet je nu op de wachtlijst voor dit unieke programma over faalangst. Je wordt als eerste verwittigd voor we het programma aan het grote publiek zullen voorstellen. Als je op de VIP guestlist (wachtlijst) staat mag je je verwachten aan enkele leuke bonussen...

Wil je dat we je op de hoogte houden van de lancering van de 
Faalangst Warrior Training? Zet je op de VIP guest list (wachtlijst).

Binnenkort stellen we de Faalangst Warrior Training aan je voor...

De Faalangst Warrior Training voor (onderwijs) professionals is ontwikkeld om je te leren hoe je faalangst bij kinderen kunnen verminderen en voorkomen. Dit heeft een positieve impact op kinderen die faalangst ervaren, omdat (onderwijs) professionals met deze kennis en vaardigheden beter in staat zijn om kinderen te ondersteunen bij het overwinnen van hun faalangst.

Wanneer je deelneemt aan het programma, leer je hoe je herkent wanneer een kind faalangst heeft en hoe je dit kunt aanpakken. Dit kan onder andere betekenen dat je als (onderwijs) professionals een veiligere en ondersteunende omgeving creëert voor kinderen die faalangst ervaren. Door kinderen te ondersteunen bij het overwinnen van hun faalangst, kunnen ze betere leerprestaties leveren en zich meer zelfverzekerd voelen.

Het programma biedt jou tevens concrete strategieën en oefeningen om kinderen te helpen hun faalangst te overwinnen. Deze strategieën en oefeningen kunnen kinderen helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen en te leren omgaan met hun faalangst. Dit kan leiden tot verbeterde leerprestaties, meer zelfvertrouwen en een positievere houding ten opzichte van school en leren.

Kortom, de Faalangst Warrior Training heeft als doel om jou als (onderwijs) professional te ondersteunen bij het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving voor kinderen die faalangst ervaren, zodat deze kinderen beter in staat zijn om hun volledige potentieel te bereiken.

Ik ben dan ook trots om mijn eigen ontwikkelde & effectief bewezen faalangstreductiemethode te presenteren in het kader van het faalangstmonster. Deze methode is speciaal ontworpen voor (onderwijs) professionals zoals jij, die dagelijks te maken hebben met kinderen die kampen met faalangst. Door het volgen van deze opleiding, krijg je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om faalangst bij kinderen te verminderen en te voorkomen.

De inhoud & de opbouw van de training zal binnenkort voorgesteld worden maar geloof me maar als ik zeg dat het uniek voor België en Nederland is. Dé training als je echt iets aan die faalangstmonsters bij kinderen en jongeren wilt doen. 

Eind oktober '23 zal de training aan het 'grote' publiek worden voorgesteld. Als jij beslist om je alvast op de VIP guestlist te zetten dan krijg je een unieke inkijk en een speciaal lanceringsaanbod met extra bonussen en dit voor oktober '23. Je zult een mail ontvangen waarbij we je uitnodigen om deel te nemen aan de online voorstelling die Vanessa Lauwers zal geven over deze nieuwe training die zowel qua inhoud als vorm uniek is voor België als Nederland als het aankomt op faalangst. Deelnemen aan de voorstelling houdt geen enkele aankoopverplichting in. Als je echter dan beslist om in te stappen in het programma dan maak je kans op extra bonussen die niet zullen toegekend worden in een latere fase. Wil je dit niet missen, zet je op de VIP Guestlist en wees bij de eersten die een Faalangst Warrior zullen worden.

Docente

Vanessa Lauwers

Bezielster

Docente

​Ik ben Vanessa Lauwers, bezielster van ’t Zonnekind, kind & jongerencoach. Het faalangst programma van ’t Zonnekind is mijn levenswerk. Al jaren strijd ik tegen faalangstmonsters (dat van mezelf en anderen) en zie ik het als mijn roeping om andere (onderwijs) professionals bewust te maken van het feit dat er zoiets als faalangst is en welk verschil zij voor kinderen en jongeren met faalangst kunnen maken.

 

In 2022 ontstond in co-creatie met Steven Gielis (bezieler Zitdazo en docent Orthopedagogie) het werkboek ‘Ik kan het nog niet’ voor kinderen uit de lagere school om samen met hun ouders of leerkracht het faalangstmonster kleiner te maken. Inmiddels is de 3e druk ook bijna uitverkocht!

In 2023 bracht ik de eerste kaartset op de markt rond Faalangst. Dit om kinderen een speelse manier te brengen om met hun faalangstmonster aan de slag te gaan.

 

Al mijn liefde, aandacht en energie gaat naar het begeleiden van de deelnemers van deze opleiding. Ik doe niets liever dan vragen beantwoorden, cases bespreken en je laten zien hoe jij een verschil kunt maken voor kinderen en jongeren met faalangst. Want het is tijd dat we met zijn allen faalangstmonsters geen kans meer geven.  

 

De opleiding ‘Faalangst Specialist’ is gebaseerd op mijn:

✓ ruim 2 decennia ervaring als coach & trainer; 

✓ ervaring in het begeleiden van meer dan honderden kinderen en jongeren;

✓ ervaring in het geven van groepstrajecten rond faalangstreductie en assertiviteit i.s.m. Zitdazo vzw

✓ kennis dankzij mijn studies en verschillende coachopleidingen;

✓ persoonlijke ervaring met mijn eigen faalangstmonster.

't Zonnekind - Vanessa Lauwers - zaakvoerder
bottom of page