top of page
faalangst_warrior.jpg

WORD FAALANGST WARRIOR

Bevrijd kinderen van hun faalangstmonster en bouw aan hun zelfvertrouwen zodat ze gelukkig in het leven staan! 

Goed nieuws: tijdelijke prijsverlaging (t/m 30/06/24) voor deze opleiding!

Inschrijven altijd mogelijk gezien de 'hybride' aanpak.

Als (onderwijs) professional weet je als geen ander dat faalangst een grote impact heeft op de leerprestaties en het leven van kinderen en jongeren. Je ziet het misschien dagelijks in de klas of in je (coach) praktijk: kinderen en jongeren die zichzelf onder druk zetten om te presteren, maar blokkeren op het moment dat het erop aankomt.

Tijdens de Faalangst Warrior training maak je een buitengewone reis naar Succesia, een magische wereld vol mogelijkheden en transformatie. Het is een plek waar kinderen hun angsten overwinnen, hun zelfvertrouwen herstellen en hun volledige potentieel ontdekken. Succesia is die plek - een rijk vol wonderen, waar moed, veerkracht en groei hand in hand gaan. En nu heb jij de kans om deze betoverende wereld te betreden en jezelf uit te rusten met de tools en kennis om kinderen te begeleiden op hun reis naar geluk en succes.

Herkenbaar voor jou?

 • Je worstelt met het herkennen en begrijpen van faalangst en het bijhorende gedrag bij kinderen, waardoor je soms niet goed weet hoe je hen effectief kunt ondersteunen.

 • Je voelt de tijdsdruk en curriculumdruk in het onderwijs, waardoor je beperkte ruimte hebt om individuele behoeften en emotionele ondersteuning van kinderen met faalangst aan te pakken.

 • Je mist wellicht de nodige kennis en tools om faalangst op een effectieve manier aan te pakken, en je wilt graag meer leren en beter uitgerust worden.

 • Je merkt dat ouderbetrokkenheid soms een uitdaging is bij het aanpakken van faalangst en je wilt leren hoe je ouders effectief kunt betrekken en samenwerken.

In gesprek met Faalangst Warrior Vera Beckx

Als je jezelf hierin herkent, dan is het faalangst Warrior programma er voor jou om je te helpen. Het biedt concrete oplossingen, praktische tools en begeleiding om faalangst effectief aan te pakken en een positieve impact te hebben op het leven van kinderen.

Vera Beckx van Casa Natura vertelt in deze video haar verhaal over haar eigen faalangstmonster en hoe ze samen met kinderen en jongeren faalangstmonsters temt en ze daarbij een pootje hulp (of 4) krijgen van de paarden.

In deze training leer je hoe je de faalangst van kinderen kunt herkennen, begrijpen en effectief kunt aanpakken. Maar het gaat verder dan dat. Het door Vanessa Lauwers gecreëerde land Succesia is het hart van deze training, want het biedt een context en een verhaal dat de verbeelding en motivatie van zowel de deelnemers als de kinderen aanspreekt.

 

Door middel van het betoverende verhaal van Aric en zijn avonturen in Succesia, word je geïnspireerd om faalangstmonsters te verslaan en kinderen te helpen hun innerlijke kracht te omarmen.

>100
enthousiaste professionals gingen je reeds voor
(zij volgden de Faalangst specialist en expert opleiding die aan de basis ligt van deze training)

9.2/10
gemiddelde tevredenheidsscore
(op basis van de Faalangst specialist
opleiding )

Praktische informatie

 • Kindercoaching
  Autisme Vertrekkende vanuit jouw ervaring gaan we opzoek naar oplossingen die jou en je gezin kunnen verder helpen. Katrien helpt je om meer inzicht te krijgen in het gedrag van je kind en hoe je het best met dit gedrag kan omgaan. Ook hoe je door aanpassingen in je thuissituatie meer rust kan creëren. Ik kan ook dienen als aanspreekpunt voor de school van je kind. Samen met jou kunnen we een sensorisch profiel opmaken. Door het laten maken van een sensorisch profiel krijg je inzicht over hoe je kind prikkels verwerkt en erop regeert. Hierdoor kan er gerichter hulp worden geboden. Faalangst Steeds meer kinderen en jongeren worden geconfronteerd met faalangst. De kenmerken van faalangst zijn onder meer buikpijn, hoofdpijn, geen zin om naar school te gaan, concentratie-moeilijkheden, overmatig piekeren, stresssignalen zoals vaak moeten plassen, zweten, hartkloppingen enz. Het faalangstmonster doet heel wat met een kind. Veel volwassenen gaan er vanuit dat de faalangst er wel zal uitgroeien naarmate het kind ouder wordt, maar gebeurt niet. Het faalangstmonster wordt steeds groter en groter en voedt zich met de negatieve doemgedachten van het kind en wint aan sterkte met de jaren. Het zelfvertrouwen van kind gaat recht evenredig naar beneden naarmate het faalangstmonster aan kracht wint. Hoogsensitiviteit Hoogsensitieve kinderen en jongeren hebben vaak een groot inlevingsvermogen, kunnen goed luisteren, zijn warm en trouw. Deze kinderen denken lang na over gebeurtenissen en komen daar later op terug. Zij dragen andere kinderen een warm hart toe en zijn zeer begaan met het welzijn van dierbaren. ​Hoogsensitiviteit is geen stoornis of ziekte! Hoogsensitieve kinderen hebben moeite met het verwerken van prikkels.
 • Sprankelavonden
  Momenteel zijn er geen Sprankelavonden ingepland.
 • Workshops
  Een overzicht van alle geplande workshops voor kinderen en/of ouders vind je in onze agenda.

In gesprek met Faalangst Warrior Britt Vermeir

AnsPhotography_2022_business_Zonnekind_social__Z2A9634.jpg

Jouw tocht door Succesia

Succesia is een wereld waar kinderen leren dat succes niet alleen draait om resultaten, maar om persoonlijke groei, veerkracht en het ontwikkelen van een positieve mindset.

 

Door middel van interactieve activiteiten, spellen en krachtige strategieën leer je hoe je kinderen kunt begeleiden bij het transformeren van belemmerende overtuigingen, het cultiveren van zelfvertrouwen en het ontwikkelen van veerkracht om uitdagingen aan te gaan.

De kracht van Succesia zit in de diepgaande impact die het heeft op kinderen. Door hen mee te nemen op dit magische avontuur, worden ze gestimuleerd om hun eigen potentieel te ontdekken en te geloven in zichzelf. Ze zullen leren om angsten te overwinnen, uitdagingen met vastberadenheid aan te gaan en een positieve mindset te cultiveren die hen in staat stelt om te groeien en te bloeien.

Als (onderwijs) professional speel jij een essentiële rol in het begeleiden van kinderen op hun reis naar succes. Met de Faalangst Warrior Training ben jij uitgerust met de kennis, vaardigheden en magische tools om kinderen te helpen hun faalangst te overwinnen en de beste versie van zichzelf te worden.

Na deze training ben jij een Faalangst Warrior, net zoals Caro

Faalangst Warriors zijn toegewijde (onderwijs) professionals die kinderen en jongeren helpen om hun faalangstmonster te verkleinen en hun volle potentieel te benutten.

 

In deze video enerzijds de moedige getuigenis van Caro Vermeir, de Wonderboerderij, over haar eigen Faalangstmonster en anderzijds haar ervaring als Faal-angst Warrior in het begeleiden van kinderen met faalangst. Caro stond ook in het onderwijs en weet dus heel goed wat het belang is om faalangst te detecteren.

Je kan deze opname als podcast beluisteren.

Faalangst Warriors spelen een essentiële rol bij het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving waarin kinderen zich kunnen uiten, experimenteren en leren. Ze bieden strategieën en tools om negatieve denkpatronen en zelfkritiek te doorbreken. Door kinderen te empoweren en hen te leren om te gaan met uitdagingen en tegenslagen, helpen Faalangst Warriors hen om hun zelfvertrouwen op te bouwen en een groeimindset te ontwikkelen.

Het is cruciaal om Faalangst Warriors te hebben in ons onderwijs- en begeleidingslandschap, omdat ze de sleutel vormen tot het bevorderen van veerkracht, het stimuleren van zelfvertrouwen en het aanmoedigen van een positieve houding ten opzichte van falen. Door kinderen te begeleiden om hun faalangst te overwinnen, kunnen Faalangst Warriors hen helpen om hun volle potentieel te bereiken en te stralen in alle aspecten van hun leven.

Wat maakt de Faalangst Warrior training uniek?

Wat de Faalangst Warrior Training echt uniek maakt, is de krachtige combinatie van doeltreffende én creatieve methoden om met faalangst aan de slag te gaan en het meeslepende verhaal van Succesia.

 

We begrijpen dat faalangst een complexe uitdaging is, en daarom hebben we een holistische aanpak ontwikkeld die kinderen niet alleen helpt om faalangst te overwinnen, maar hen ook inspireert en motiveert op een dieper niveau.

Het verhaal van Succesia is een meeslepend avontuur dat de verbeelding van kinderen prikkelt en hen meeneemt op een reis vol magie, moed en groei. Door middel van het personage Aric, de heldhaftige faalangst warrior in opleiding, worden kinderen betrokken en aangemoedigd om hun eigen faalangstmonsters te verslaan.

Het is binnen de context van Succesia dat kinderen leren dat succes niet alleen gaat om externe resultaten, maar om persoonlijke groei, veerkracht en het ontwikkelen van een positieve mindset. Ze ontdekken dat ze in staat zijn om uitdagingen aan te gaan, belemmerende overtuigingen te overwinnen en hun innerlijke kracht te omarmen.

Wat onze training echt onderscheidt, is dat we niet alleen focussen op het begrijpen en herkennen van faalangst, maar ook op het actief aanpakken ervan. We bieden praktische tools, creatieve werkvormen en verhalen, strategieën en oefeningen die bewezen effectief zijn in het verminderen van faalangst en het vergroten van zelfvertrouwen.

Bovendien word jij als deelnemer onderdeel van een ondersteunende gemeenschap van Faalangst Warriors en dit via een besloten Facebookgroep. De interactie, uitwisseling van ervaringen en ondersteuning van gelijkgestemde professionals zorgen voor een versterkend effect en bieden waardevolle inzichten en inspiratie.

De Faalangst Warrior Training onderscheidt zich door de unieke combinatie van een meeslepend verhaal, een doeltreffende methode om faalangstmonsters te verslaan en een ondersteunende gemeenschap. Dit zorgt voor een diepgaande en transformerende ervaring voor zowel deelnemers als de kinderen die jij begeleidt.

In deze video heb ik een gesprek met Faalangst Warrior Katrien Vrancken, autisme coach, die aangeeft hoe faalangstmonsters ook grip hebben op kinderen & jongeren met autisme. Ze deelt ook een gouden tip met jou hoe je kinderen met autisme kunt helpen om minder faalangstig te zijn.

Je kan deze opname ook als podcast beluisteren.

In gesprek met Faalangst Warrior Katrien Vrancken

Inhoud van de Faalangst Warrior Training

Online cursus: 
Faalangst warrior

De uitgebreide online cursus van het Faalangst Warrior programma omvat meer dan 70 boeiende lessen om je te voorzien van een diepgaand begrip en de krachtige tools die nodig zijn om het faalangstmonster te verslaan.

De online cursus biedt:

🧠 Meer dan 70 lessen die een breed spectrum van faalangst belichten, van de psychologische wortels tot praktische toepassingen.

🛡️ Technieken en methoden die kinderen en jongeren helpen om faalangst te overwinnen en hun zelfvertrouwen op te bouwen.

🔮 Een preventief luik dat inzicht biedt in het voorkomen van faalangst en het bevorderen van veerkracht.

📔 Een exclusief werkboek boordevol checklists, werkbladen en oefeningen om kinderen en jongeren te helpen hun faalangstmonster te overwinnen.

Deze online cursus is ontworpen om je niet alleen kennis te bieden, maar ook om je te onderdompelen in praktische toepassingen. Je zult niet alleen begrijpen wat faalangst is, maar je zult ook leren hoe je het kunt aanpakken en transformeren in groei.

faalangsmonster_er_samen_tegenaan.jpg

Live Opleidingsdag voor onderwijsprofessionals

Deze opleidingsdag biedt niet alleen diepgaand inzicht in de mechanismen achter faalangst, maar ook praktische vaardigheden die je direct in je klaslokaal kunt toepassen. Dit is de sleutel tot het creëren van een ondersteunende omgeving die leren bevordert en leerlingen helpt om hun volledige potentieel te bereiken.

Hoewel online leren geweldig is, zijn er aspecten van interactie, praktijkoefeningen en real-time feedback die alleen mogelijk zijn in een live setting. Onze ervaren trainers zullen je begeleiden bij het integreren van theoretische kennis in praktische toepassingen. Je zult leren door te doen, te observeren en directe terugkoppeling te krijgen, waardoor je zelfverzekerd en competent wordt in het omgaan met faalangst in de echte wereld.

Na deze dag ben je uitgerust met een arsenaal aan methodieken en technieken die speciaal zijn ontworpen om het faalangstmonster te overwinnen en het zelfvertrouwen van kinderen en jongeren te vergroten.

faalangsmonster_ten_strijde.jpg

Live Opleidingsdag voor therapeuten / coaches

De rol van een therapeut of coach is cruciaal bij het begeleiden van kinderen of jongeren bij faalangst. Onze verplichte opleidingsdag biedt een diepgaand begrip van de psychologische mechanismen achter faalangst, samen met geavanceerde interventies die bewezen effectief zijn. Certificatie als Faalangst Warrior geeft je erkenning en vertrouwen in je vermogen om blijvende positieve verandering teweeg te brengen.

Na het voltooien van deze dag ben je uitgerust met een uitgebreid arsenaal aan methodieken en technieken die je kunnen helpen bij het begeleiden van kinderen en jongeren met faalangst:

✓ Individuele behoeften te evalueren en op maat gemaakte interventies te creëren.

✓ Dieper inzicht te bieden in faalangstmechanismen en hun impact.

✓ Zelfvertrouwen en mentale weerbaarheid te versterken op een duurzame manier.

✓ Een veilige omgeving te creëren voor groei en herstel.

 

Hoewel online leren handig is, biedt de live opleidingsdag voordelen die niet te evenaren zijn. Je zult betrokken raken bij interactieve oefeningen, praktijkscenario's en real-time discussies met gelijkgestemde mededeel-nemers. Hierdoor leer je technieken begrijpen, oefenen en integreren, wat van onschatbare waarde is bij het toepassen ervan in therapeutische situaties.

kind met klein faalangstmonster.jpg

Online coach calls als intervisie

De online Coach Calls, jouw persoonlijke intervisieplatform, zijn er om:

* Je te leiden op je pad: Stel je vragen & casussen, deel je uitdagingen en ontvang directe begeleiding van onze deskundige docente(n) en andere deelnemers. 

* Je inzicht te verdiepen: Duik dieper in de theorie en toepassing van faalangstoverwinning door het bespreken van casussen en scenario's. Ontdek nieuwe perspectieven en strategieën om je toolbox van technieken te vergroten.

* Je te versterken: Verbind je met mede Warriorstrijders, deel je successen en leer van elkaars ervaringen.

Hoe verbeteren de Coach Calls je leerervaring?

De Faalangst Warrior online Coach Calls bieden een diepgaande ervaring die je leerproces verrijkt:

* Gerichte toepassing: Zet theoretische kennis om in praktische actie 

* Gemeenschapsgevoel: Leer en groei samen met een groep gepassioneerde deelnemers die allemaal streven naar hetzelfde doel zijnde faalangst overwinnen.

* Deskundige begeleiding: Profiteer van de wijsheid van ervaren docent(en) en professionals, die je inzichten bieden die verder gaan dan de leerstof.

kind superkracht.jpg

Faalangst Warrior Assembly

De Warrior Assembly, onze verbindende online gemeenschap op Facebook, is die veilige haven waar je je ervaringen, vragen en successen kunt delen.

 

Hier kun je:

* Verbinding maken met gelijkgestemden: Ontmoet anderen die zich inzetten om faalangst te overwinnen en zelfvertrouwen te cultiveren. Deel verhalen, ideeën en steun elkaar op je reis.

* Kennis en inzichten delen: Van tips en technieken tot persoonlijke doorbraken, de Warrior Assembly is de plek om je kennis te delen en anderen te inspireren.

* Inspiratie en motivatie vinden: Soms is een woord van aanmoediging alles wat je nodig hebt om door te gaan. De Warrior Assembly is een bron van continue inspiratie en motivatie.

faalangst_warrior.jpg
Docente

Vanessa Lauwers

Bezielster 't Zonnekind

Faalangst Warrior *****

Maak kennis met Vanessa Lauwers, de inspirerende kracht achter de Faalangst Warrior Training. Met ruim 20 jaar ervaring als coach van personen met faalangst, heeft ze talloze mensen (kinderen, jongeren en volwassenen) kunnen bijstaan op hun pad naar persoonlijke groei en succes. Doorheen de jaren heeft ze zelf meer dan 1.000 personen individueel gecoacht en dankzij de opleidingen die ze gaf aan onderwijsprofessioanls, hebben duizenden leerlingen de tools gekregen om hun faalangst te overwinnen en vol vertrouwen hun doelen na te streven.

 

Haar uitgebreide expertise en ervaring hebben haar in staat gesteld om talloze kinderen en volwassenen te begeleiden naar een leven vol zelfvertrouwen en succes. Ze heeft een diepgaand begrip van de uitdagingen die faalangst met zich meebrengt en heeft bewezen strategieën ontwikkeld om deze obstakels te overwinnen.

Met haar positieve en empowerende aanpak weet Vanessa anderen te inspireren en te motiveren. Ze gelooft in de kracht van elk kind om faalangst te overwinnen en hun volledige potentieel te bereiken.

Als ervaringsdeskundige weet Vanessa dat faalangst overwonnen kan worden. Haar missie is om anderen te helpen hun faalangst te transformeren en te laten stralen. Met haar als jouw gids ben je verzekerd van een training die je inspireert, informeert en in staat stelt om de faalangstbarrière te doorbreken en een leven vol zelfvertrouwen te leiden.

Als auteur van haar eigen boek 'Ik kan het nog niet: leren omgaan met faalangst' (in samenwerking met Steven Gielis van Zitdazo) en de bedenker van een innovatieve kaartset gericht op faalangst, deelt Vanessa haar kennis en inzichten op een toegankelijke en inspirerende manier.

 

Haar missie is om faalangst bespreekbaar te maken en (onderwijs) professionals te ondersteunen bij het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving voor hun leerlingen.

Samen kunnen we het verschil maken en een wereld creëren waarin kinderen en jongeren zich gesteund en empowered voelen om hun dromen na te jagen. Laten we samen de faalangstmonsters verslaan en een positieve impact hebben op het leven van duizenden kinderen!

't Zonnekind - Vanessa Lauwers - zaakvoerder
profiel cindy foubert_edited.jpg

Theorie levert nieuwe inzichten over hoe omgaan met faalangst.
Het zelf mogen ervaren is een meerwaarde. Zo kan je jongeren meer begrijpen.
Door deze opleiding nog meer kennis en tools om te kunnen inzetten bij de
begeleiding.
Opleiding daagt je ook uit in je eigen persoonlijke en professionele groei.
Jouw wijsheid, enthousiasme en vriendelijkheid werkt aanstekelijk.
Een opleiding volgen bij jou is de verre verplaatsing waard.
Belang van de juiste feedback is iets om zeker mee te nemen en over te dragen
op leerkrachten.
Mij verder verdiepen in de leerkuil en hiermee aan de slag gaan.
Hoe van fixed mindset naar groei mindset. Interessant om hiermee ook aan de
slag te gaan.
Conclusie is al hetgeen ik gezien ik kan ik inzetten bij de begeleiding van mijn
leerlingen.
Dikke merci Vanessa om mij weer rijker te maken!

Cindy Foubert - Leerlingbegeleider Secundair

Begeleiding tijdens de training

 • In de Zonnekind Academy (online leeromgeving) krijg je toegang tot een verzameling inspirerende en educatieve video's die speciaal zijn ontworpen om je te ondersteunen bij het verkleinen van het faalangstmonster. Deze video's bieden inzichten, praktische tips en concrete strategieën die je kunt toepassen in je eigen (klas) praktijk.

 • Als deelnemer aan de Faalangst warrior training krijg je de kans om deel te nemen aan online coach calls. Tijdens deze interactieve sessies staat jouw docente klaar om al je vragen te beantwoorden en casussen te bespreken. Of je nu behoefte hebt aan specifiek advies, feedback op een situatie in je klas/praktijk of gewoon wilt sparren met gelijkgestemde professionals, de coach calls bieden een veilige ruimte waarin je kunt leren, groeien en je zelfvertrouwen kunt versterken in het omgaan met faalangst bij kinderen en jongeren

 • Als deelnemer aan ons programma krijg je exclusieve toegang tot onze besloten Facebookgroep, de "Faalangst Warrior Assembly". Deze dynamische online community biedt een veilige en inspirerende ruimte waarin je vragen kunt stellen, successen kunt vieren en waardevolle feedback kunt ontvangen. Hier maak je verbinding met gelijkgestemden en deel je waardevolle inzichten.

 • Als onderdeel van dit programma organiseren we een inspirerende live praktijkdag waar de nadruk ligt op de toepassing van de lesstof. Tijdens deze interactieve dag zul je de kans krijgen om samen met andere deelnemers praktische oefeningen te doen en de geleerde concepten in de praktijk te ervaren. Het is een unieke gelegenheid om je vaardigheden te versterken, nieuwe inzichten op te doen en direct te ervaren hoe je faalangst bij kinderen en jongeren kunt aanpakken. Deze live praktijkdag zal je inspireren, empoweren en je de tools geven om effectieve veranderingen te bewerkstelligen in je (klas) praktijk.

De training heeft me doen inzien dat iedereen wel eens geconfronteerd wordt met faalangst, al is het soms in een verdoken vorm. Het heeft me eveneens doen inzien dat het hebben van faalangst (of het faalangstmonster) een enorme impact kon hebben gedurende je hele leven. Ik ben verwonderd geweest door het aantal inzichten en creatieve werkvormen die er zijn met als doel het faalangstmonster te verkleinen. Ik ben tevens verwonderd geweest door de manier waarop de cursisten met elkaar om gingen, hoe openlijk ze hun faalangst konden tonen en bespreken. Het warme onthaal, de huiselijke ruimte, de enorm lekkere catering en de laagdrempelige, praktijkgerichte cursus zorgden voor een immens veiligheidsgevoel waardoor iedereen zichzelf kon zijn. Waarvoor dank! De opleiding bezorgde me de nodige theoretische en praktijkgerichte handvaten opdat ik met het nodige zelfvertrouwen aan de slag kan gaan. Opnieuw; waarvoor dank." 

Lene Sannen - Klinisch Orthopedagoge

FAQ

Een antwoord op al jouw vragen

 • Kindercoaching
  Autisme Vertrekkende vanuit jouw ervaring gaan we opzoek naar oplossingen die jou en je gezin kunnen verder helpen. Katrien helpt je om meer inzicht te krijgen in het gedrag van je kind en hoe je het best met dit gedrag kan omgaan. Ook hoe je door aanpassingen in je thuissituatie meer rust kan creëren. Ik kan ook dienen als aanspreekpunt voor de school van je kind. Samen met jou kunnen we een sensorisch profiel opmaken. Door het laten maken van een sensorisch profiel krijg je inzicht over hoe je kind prikkels verwerkt en erop regeert. Hierdoor kan er gerichter hulp worden geboden. Faalangst Steeds meer kinderen en jongeren worden geconfronteerd met faalangst. De kenmerken van faalangst zijn onder meer buikpijn, hoofdpijn, geen zin om naar school te gaan, concentratie-moeilijkheden, overmatig piekeren, stresssignalen zoals vaak moeten plassen, zweten, hartkloppingen enz. Het faalangstmonster doet heel wat met een kind. Veel volwassenen gaan er vanuit dat de faalangst er wel zal uitgroeien naarmate het kind ouder wordt, maar gebeurt niet. Het faalangstmonster wordt steeds groter en groter en voedt zich met de negatieve doemgedachten van het kind en wint aan sterkte met de jaren. Het zelfvertrouwen van kind gaat recht evenredig naar beneden naarmate het faalangstmonster aan kracht wint. Hoogsensitiviteit Hoogsensitieve kinderen en jongeren hebben vaak een groot inlevingsvermogen, kunnen goed luisteren, zijn warm en trouw. Deze kinderen denken lang na over gebeurtenissen en komen daar later op terug. Zij dragen andere kinderen een warm hart toe en zijn zeer begaan met het welzijn van dierbaren. ​Hoogsensitiviteit is geen stoornis of ziekte! Hoogsensitieve kinderen hebben moeite met het verwerken van prikkels.
 • Sprankelavonden
  Momenteel zijn er geen Sprankelavonden ingepland.
 • Workshops
  Een overzicht van alle geplande workshops voor kinderen en/of ouders vind je in onze agenda.

Wat als jouw vraag hierboven niet tussen staat? Stuur ons dan een mail met jouw concrete vraag. We beantwoorden deze zo snel mogelijk.

profiel kelly.jpg

"De energie die ik hier alweer uitgehaald heb !

Niet alleen uit de cursus en de nieuwe tools heb ik nieuwe inspiratie opgedaan, ook uit de verhalen en ervaringen die collega-studenten hebben gedeeld. Tijd doorbrengen met gelijkgestemden en mensen die je helpen groeien. Zoveel inzichten die ik hier heb mogen ontvangen! 

 

Tijdens een opdracht m.b.t. feedback ben ik tot een heel belangrijke conclusie gekomen : "NEEM JE TIJD!". Het is een inzicht dat bij het ervaren van de verschillende tools telkens weer naar boven is gekomen.

 

Dankjewel, Vanessa, voor de boeiende en leuke opleidingsdagen, lessen, coachcalls, inzichten en fantastische feedback en zoveel meer!"

Kelly Scheirlinckx - Kindercoaching De Parel

DISCLAIMER

Het Faalangst Warrior-programma is ontworpen om kinderen en jongeren te ondersteunen bij het overwinnen van faalangst en het vergroten van hun zelfvertrouwen. Hoewel we ons uiterste best doen om waardevolle kennis, tools en technieken te bieden, kunnen we geen garantie geven op specifieke resultaten of succes.

De resultaten die worden behaald met het programma zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de inzet en toewijding van iedere deelnemer individueel. Het is belangrijk op te merken dat de Faalangst Warrior-training een educatief en informatief programma is en geen vervanging vormt voor professionele medische of psychologische behandeling.

Het is de verantwoordelijkheid van de deelnemer om actief deel te nemen, de aangeboden technieken toe te passen en de theorie in de praktijk te brengen. Het succes van het programma is afhankelijk van de bereidheid en inzet van de deelnemer om de geleerde principes te integreren in hun dagelijks leven.

't Zonnekind kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het uitblijven van specifieke resultaten of voor eventuele negatieve gevolgen die voortvloeien uit het niet naleven of toepassen van de aangeboden inhoud. We raden deelnemers altijd aan om bij ernstige faalangst of andere psychologische problemen professioneel advies in te winnen.

Door deel te nemen aan de Faalangst Warrior-training stemt de deelnemer in met deze disclaimer en begrijpt hij/zij dat het programma een educatief karakter heeft en dat de resultaten kunnen variëren op basis van individuele inzet en omstandigheden.

Deze opleiding in je school of organisatie?

Je kan 't Zonnekind naar jouw school laten komen voor een opleiding op maat of een pedagogische studiedag over dit onderwerp of een ander onderwerp.

Wens je een offerte om deze opleiding te laten plaatsvinden in jouw school, organisatie of ondersteuningsnetwerk? Vraag deze dan aan via welkom@tzonnekind.com

Vanessa Lauwers_docente_'t Zonnekind
bottom of page