top of page
inhoud kaartset faalangst.jpg

FAALANGST KAARTSET

Aan de slag met de kaartset over faalangst

Ik ben superblij dat je ervoor hebt gekozen om samen met mij op reis te gaan door Succesia en faalangstmonsters te verkleinen. De video en het werkboek zijn enkele waardevolle hulpmiddelen die je reis nog betekenisvoller zullen maken.

Gebruikersinstructievideo:

 

Om je snel en effectief op weg te helpen, heb ik een gebruikersinstructievideo gemaakt. In deze video leg ik je stap voor stap uit hoe je de kaartset kunt gebruiken, welke oefeningen je kunt doen en hoe je er het meest kunt uithalen. Neem even de tijd om de video te bekijken en ontdek hoe je de kaartset optimaal kunt benutten.

Digitaal werkboek: 

 

Het downloadbare werkboek is een waardevolle aanvulling bij de kaartset: hierin vind je aanvullende oefeningen, een kleurplaat enz. Download het werkboek, print het uit en neem de tijd om de opdrachten samen met het kind uit te voeren.

Volg de workshop rond het gebruik van deze kaartset

Ben je een (onderwijs) professional en wil je ontdekken hoe je deze kaartset doeltreffend kunt inzetten? Volg dan de 4u durende workshop rond het gebruik van deze kaartset. 

Aan het einde van de workshop ben je niet alleen vertrouwd met de Faalangst Kaartset, maar heb je ook de nodige kennis en vaardigheden verworven om deze op een effectieve en creatieve manier te gebruiken bij het ondersteunen van kinderen met faalangst. Deze workshop biedt een unieke kans om te leren, te groeien en te inspireren, en om samen te werken aan het creëren van een positieve verandering in het leven van kinderen die worstelen met faalangst.

bottom of page