di 08 mrt.

|

Pure Child Huis

Lezing: Perfectionisme bij kinderen

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Lezing: Perfectionisme bij kinderen

Tijd en locatie

08 mrt. 19:30 – 21:30 CET

Pure Child Huis, Hamerstraat 169, 9190 Stekene, België

Over het evenement

Vanessa is de bezielster van ’t Zonnekind. Een plek waar kinderen leren om terug te stralen. Ze heeft 15 jaar ervaring opgebouwd in het coachen en trainen van mensen, jong en oud in thema’s als communicatie, zelfvertrouwen, assertiviteit, faalangst enz.

Vanessa is kind en jongerencoach met een specialisatie in hoogsensitiviteit. ’t Zonnekind is een coach en trainingspraktijk. Kinderen en ouders kunnen er terecht voor 1 op 1 begeleiding. Het online leerplatform is ontstaan om aan de vraag van vele leerkrachten tegemoet te komen om bijscholing te volgen. Ook organiseert ’t Zonnekind verschillende opleiding voor (onderwijs) professionals. De specialisaties van het huis zijn hoogsensitiviteit, faalangst, executieve functies, zelfvertrouwen en perfectionisme.

Deze avond neemt ze ons mee in het verhaal van hoe je met een kind dat perfectionisme heeft het best als ouder of als begeleider omgaat. Wat is de link met faalangst? Aan de hand van concrete en praktische tips geeft ze je handvatten om mee aan de slag te gaan. Je leert hoe je een kind van doem naar droomdenken laat gaan.

Wanneer: Dinsdagavond 8 maart van 19.30 u tot 21.30 u

Waar? PURE CHILD huis, Hamerstraat 169, 9190 Stekene, België

Inschrijving via info@purechild.be Prijs: 15 €

Deel dit evenement