do 16 dec.

|

Online gratis informatiesessie

Gratis informatiesessie Faalangst Coach Training

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Gratis informatiesessie Faalangst Coach Training

Tijd en locatie

16 dec. 2021 19:30 – 20:30 CET

Online gratis informatiesessie

Over het evenement

Schrijf je nu in via www.tzonnekind.com/faalangstcoachtraining voor de gratis informatiesessie.

In het voorjaar van 2022 organiseert 't Zonnekind nogmaals de Faalangst Coach training.

In 2021 studeerde maar liefst 27 Faalangst Coaches af. En er is meer dan ooit nood aan. Steeds meer en meer kinderen en jongeren kampen met faalangst. Vaak wordt hun gedrag binnen de schoolcontext misbegrepen en nog steeds wordt faalangst niet (h)erkent met alle gevolgen van dien voor het de schoolcarrière van het kind.

Wil jij graag een verschil maken voor kinderen met faalangst? Sta je in het onderwijs of werk je op een andere professionele manier samen met kinderen? Schrijf je dan in voor de gratis informatiesessie via Zoom over deze opleiding. De deelnemers van de infosessie krijgen als eerste de kans om in te schrijven met een leuke bonus.

't Zonnekind is een erkend dienstverlener van de Vlaamse Overheid dus je kan gebruik maken van de KMPortefeuille.

Wat Britt zegt na het volgen van deze opleiding:

" Tijdens de lockdown heb ik uit nieuwsgierigheid een webinar rond faalangst gevolgd bij Vanessa. Wel na die interessante avond had ze me helemaal te pakken. Ik ben dan direct voor de masterclass Faalangst in de klas gegaan en dan was het nog maar een kleine stap naar de opleiding Faalangstcoach.

Doordat ik gemerkt heb dat er op school meer en meer leerlingen te kampen hebben met faalangst en omdat mijn faalangstmonster nog sterk aanwezig was, wil het tij doen keren. Door de duidelijke en begrijpbare info, de practische uitvoering van de lessen en het enthousiamse van Vanessa ben ik er helemaal van doordrongen en moet dat lukken.

Wat me vooral bijgebleven is, is dat je met hele kleine dingen al heel wat kan veranderen. Het moet niet allemaal groots en met veel blablabla zijn. Met het juiste woord, de juiste houding, het nodige geduld, leren ademen, weten dat je er niet alleen voorstaat kom je al heel ver.

Doordat alles heel duidelijk uitgelegd wordt en je ook praktisch aan de slag gaat, blijft alles goed hangen en kan je direct aan de slag.

Daar ikzelf al jaren vecht tegen mijn faalangstmonster was deze opleiding niet altijd makkelijk want je komt jezelf veel tegen. Die confrontaties zijn niet makkelijk maar wel noodzakelijk om te weten wat iemand die bij jouw komt kan voelen, kan meemaken.

Door deze cursus te volgen heb ik grote stappen voorwaarts kunnen zetten tegen mijn faalangstmonster. Daar kwam al wel eens een streske en en traantje bij kijken maar dat is niet erg, daar moet je soms even door.

Ik kan nu wel tegen mezelf zeggen: Go for it!!! You can do it!!! En als het eens niet gaat dan ben ik het niet die faalt, dan is het gewoon niet gelukt en proberen we opnieuw."

Schrijf je in voor de gratis informatiesessie via www.tzonnekind.com/faalangstcoachtraining

Deel dit evenement