academy.JPG

Zonnekind Online Academy

Wil je als leerkracht of (onderwijs) professional meer inzicht krijgen in de wensen en noden van je leerlingen? Wil je als ouder(s) de kennis verwerven om je kind juist te kunnen begeleiden? Dan is de Zonnekind Academy iets voor jou! 

De Zonnekind Academy is een laagdrempelig online leerplatform voor (onderwijs) professionals en ouders. Het grote voordeel dat het online is, is natuurlijk dat je studeert op je eigen tempo. De Academy biedt de mogelijkheid aan leerkrachten en andere (onderwijs) professionals buiten de schooluren zich bij te scholen. De cursus staat voor je klaar zodra je inlogd. Bij elke cursus hoort ook een uitgebreid werkboek of Zonnegids om je te helpen de opgedane kennis om te zetten in de praktijk. Heb je de cursus helemaal doorlopen dan kan je ook een deelnamecertificaat ontvangen als bewijs voor je werkgever.

In elke cursus wordt de belevingswereld van het kind centraal gezet met als doel jou, als volwassene, het inzicht te geven in die belevingswereld van het kind. Want hoe beter het begrip, hoe efficiënter je het kind gaat kunnen helpen.

Kies een thema in de Academy waarin je jezelf wil verdiepen! Start met een gratis webinar als voorsmaakje van de trainingen, die jou de nodige kennis en vaardigheden zullen bijbrengen! Zo kan jij jouw kind of leerling de begeleiding geven die hij of zij nodig heeft. 

Waarom kiezen voor een Zonnekind online cursus?

1. Praktijkgericht: net als onze ‘live’ opleidingen zijn de online cursussen allemaal zeer praktisch van inhoud: alle kennis is direct toepasbaar in je job.

2. Waardevol naslagwerk: je kunt alle trainingsinhoud (zowel de video's als het werkboek) blijven raadplegen in je online Academy en dit ONBEPERKT. Zo beschik je over een naslagwerk vol handvatten en tips wanneer je die nodig hebt.

3. Onmiddellijk aan de slag: voor sommige opleidingen is er een wachtlijst. Met een online cursus kan je meteen aan de slag, je hoeft nergens of op niemand te wachten.

4. Persoonlijk: door de Reflectievragen heb je de mogelijkheid om met je trainer in gesprek te gaan. Je kan vragen stellen en je krijgt feedback indien nodig.