Academy

Foto9

Wil je als leerkracht of (onderwijs) professional meer inzicht krijgen in de wensen en noden van je leerlingen? Wil je als ouder(s) de kennis verwerven om je kind juist te kunnen begeleiden? Dan is de Zonnekind Academy iets voor jou! 

De Zonnekind Academy is een laagdrempelig online leerplatform voor (onderwijs) professionals en ouders. Het grote voordeel dat het online is, is natuurlijk dat je studeert op je eigen tempo. De Academy biedt de mogelijkheid aan leerkrachten en andere (onderwijs) professionals buiten de schooluren zich bij te scholen. De cursus staat voor je klaar zodra je inlogd. Bij elke cursus hoort ook een uitgebreid werkboek of Zonnegids om je te helpen de opgedane kennis om te zetten in de praktijk. Heb je de cursus helemaal doorlopen dan kan je ook een deelnamecertificaat ontvangen als bewijs voor je werkgever.

De thema's die aan bod komen zijn onder meer: faalangst, hoogsensitiviteit, executieve functies, emoties bij kinderen, zelfvertrouwen, autisme, trauma, rouw en verlies en zo veel meer. In elke cursus wordt de belevingswereld van het kind centraal gezet met als doel jou, als volwassene, het inzicht te geven in die belevingswereld van het kind. Want hoe beter het begrip, hoe efficiënter je het kind gaat kunnen helpen.

Kies een thema in de Academy waarin je jezelf wil verdiepen! Start met een gratis webinar als voorsmaakje van de trainingen, die jou de nodige kennis en vaardigheden zullen bijbrengen! Zo kan jij jouw kind of leerling de begeleiding geven die hij of zij nodig heeft. 

Er zijn 3 "Zonnelevels" in de Academy:

 

Webinars:  (1 zonnetje) Een gratis en laagdrempelig introductie/voorstelling van een thema naar keuze. Een proevertje zeg maar. In elk webinar krijg je ook praktische en bruikbare tips om in het dagelijkse leven mee aan de slag te gaan.

 

Cursus:  (2 zonnetjes) Een cursus is een verdieping van een bepaald onderwerp. Aan de hand van verschillende tools wordt jij klaargestoomd om jouw kennis ook echt toe te passen in het dagelijkse leven. Zo ontvang je een uitgebreid werkboek, wordt er aan de slag gegaan met een reeks reflectieve vragen en krijg je een eindopdracht om jouw kennis echt in de praktijk om te zetten.

 

Trainingen: (3 zonnetjes) Voor een meer exclusieve ervaring kies je voor een training. Zo’n training neemt een blended vorm aan: het beste van on-en offline leren wordt hierin gecombineerd. Concreet bestaat een training uit een theoretisch lessenpakket in combinatie met persoonlijke begeleiding op maat. Via deze één-op-één begeleiding gaan we samen op zoek naar hoe jij de verworven theorie in jouw dagelijkse praktijk kan toepassen. Een unieke kans!

 

We werken steeds met kleine groepen (max 12 deelnemers) zodat iedereen de kans krijgt om zich te ontplooien. Als trainer geeft de kleine groep de mogelijkheid om alle deelnemers op te volgen en persoonlijk te ondersteunen.

Kies je thema

 

Faalangst

Schrijf je nu in - klik op de afbeelding voor meer informatie

Academy_webinar faalangst.jpg

Doe mee - klik op de afbeelding voor meer informatie

Academy_faalangst bij mijn kind.jpg

Doe mee - klik op de afbeelding voor meer informatie

Inschrijven tot 15/3/21 - klik op afbeelding voor meer info

Academy_faalangst in de klas.jpg
Academy_faalangst coach training.jpg
 

Zonnekindercoach

Schrijf je nu in

1.png

Hoogsensitiviteit

 

Schrijf je nu in

4.png

Binnenkort verwacht

Autisme

 

Schrijf je nu in

20.png

Pesten

 

Binnenkort verwacht

 

Zelfvertrouwen

Doe mee - klik op de afbeelding voor meer informatie

6.png

Emoties

 

Binnenkort verwacht

Trauma

 

Binnenkort verwacht

Binnenkort verwacht

 

Rouw & Verlies

Binnenkort verwacht

 

Communicatie

Schrijf je nu in

Academy_overzicht cursussen (2).png
 

Executieve Functies

Schrijf je nu in

21.png

Neem nu deel

13.png

©2021 't Zonnekind