top of page
kindertherapie

Na de Masterclass
Het verschil tussen autisme en hoogsensitiviteit

Grijp NU deze unieke kans om de twee werelden van zowel hoogsensitiviteit als autimse te gaan ontdekken. Leer deze kinderen beter begrijpen en begeleiden.

Wil jij kinderen met autisme beter begrijpen?
Wil jij hoogsensitieve kinderen beter begrijpen?

Naar aanleiding van de online masterclass 'Het verschil tussen hoogsensitiviteit en autisme' die je volgde, krijg je nu de éénmalige en unieke kans om in te schrijven voor twee online cursussen:

* Autisme in de klas: lees HIER meer over deze cursus

&

* Hoogsensitiviteit in de klas: lees HIER meer over deze cursus

Je kan je nu inschrijven voor het bedrag van 97€ (i.p.v. 174€ - dat is maar liefst 77€ korting). Je krijgt na inschrijving en betaling onmiddellijk toegang tot je Zonnekind Academy waar beide cursussen voor je klaar staan. Dit aanbod is geldig tot en met 17 april 2023 23u59.

Beide online cursussen duren ruim 240 minuten. Het voordeel van online studeren is dat je dat kunt doen waar en wanneer je dat wilt. Een ander voordeel aan de Zonnekind Academy is dat je ONBEPERKT toegang hebt, wat betekent dat je niet hoeft te stressen om je cursus af te hebben als je eens een drukkere periode hebt. Je cursussen blijven gewoon toegankelijk.

Volg je liever slechts 1 online cursus over één van beide onderwerpen? Natuurlijk kan dat. Je betaalt dan de reguliere prijs van 87€ voor die specifieke online cursus. 

Prijzen inclusief 21% BTW.

Vanessa Lauwers

k ben Vanessa Lauwers, bezielster van ’t Zonnekind, kind & jongerencoach. Al jaren strijd ik tegen faalangstmonsters (dat van mezelf en anderen). Verder zie ik het als mijn roeping om andere (onderwijs) professionals bewust te maken van het feit dat er zoiets als faalangst en hoogsensitiviteit zijn. Hoe beter volwassenen de kinderen van nu begrijpen hoe beter deze kinderen ook ondersteund kunnen worden.

 

In 2022 ontstond in co-creatie met Steven Gielis (bezieler Zitdazo en docent Orthopedagogie) het werkboek ‘Ik kan het nog niet’ voor kinderen uit de lagere school om samen met hun ouders of leerkracht het faalangstmonster kleiner te maken. Inmiddels is de 2e druk ook bijna uitverkocht!

  

De masterclass ‘Het verschil tussen autisme en hoogsensitiviteit’ is gebaseerd op mijn:

✓ ruim 2 decennia ervaring als coach & trainer; 

✓ ervaring in het begeleiden van meer dan honderden kinderen en jongeren;

✓ kennis dankzij mijn studies en verschillende coachopleidingen;

✓ mijn eigen hoogsensitief zijn.

vanessa lauwers profielfoto.jpg

Katrien Vrancken

Als auti-mama besef ik dat het soms een ware zoektocht is om je kind te ondersteunen, helpen en er zelf te kunnen blijven staan. Het is soms een evenwichtsoefening waar de balans snel van kan overhellen. Als mama ervaar je alle stuggels die je kinderen doormoeten maar ook je eigen stuk als "moeder van". Voor een lange periode is dit een moeilijk deel geweest in mijn leven. Vandaag kan ik zeggen dat dit mij heeft geholpen in mijn persoonlijke groei. Het heeft ervoor gezorgd dat ik mij professioneel ben gaan verdiepen in alles wat mijn kinderen en ikzelf nodig hadden en dat deel ik graag met jou in dit webinar.

Dit alles zet ik nu in bij het begeleiden van ouders en kinderen. Ook mijn ruim 20 jarige ervaring in het buitengewoon onderwijs helpt mij om kinderen en ouders te begeleiden. Voor mij maakt een kind deel uit van een gezin. Vooral als er een diagnose autisme is, is het belangrijk dat we gaan kijken wat er nodig is om tot basisrust te komen en wat er nodig is om zowel het kind als de ouders te ondersteunen.

Profielfoto Katrien Vrancken.jpg
bottom of page